מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בבקשהרטאטוי30/06/2009
שכבתי עם זונה.
השתמשתי בקונדום.
בנקודה מסוימת לפני שהלבשתי קונדום הזונה ירקה על ידה ונגעה באיבר מיני.
מהן המחלות והבדיקות שעלי לעבור?
אודה לתשובה מהירה כי אני אוכל סרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמישהו יגיב
רטאטוי01/07/2009חברים בבקשה אם מישהו יכול לתת את תעתו בנושא,
אני יומיים לא ישן.
הבנתי שאי אפשר לדבק באידס ע"י מגע ברוק על איבר המין אך מבדיקה באינטרנט הבנתי שיש שלל של מחלות בהם יכולתי לדבק.
האם יש לי סיבה לחשוש? ואם כן אילו בדיקות עלי לעבור?!
הצילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תרגע
אמיר05/07/2009לפי כל מה שלמדתי על מחלות מין
אז כן נדבקים ממגע של רוק
מה שמרגיע כאן זה שיש טיפול למחלות כאלה והטיפול אנטיביוטי
צריך ללכת למרפאת מחלות מין תברר דרך רופא המשפחה שלך ותבצע שם את כל הבדיקות שניתן לעשות בכדי להיות בטוח ורגוע
אני באותו הסיפור אחי!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה בבקשה
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009כדאי לבדוק את כל מחלות המין משום שגם שימוש בקונדום אינו מונע הדבקה למשל בקונדילומה שסכויי ההדבקה שלה הם 25%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)