מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת לחוצהחסוי09/07/2009
שלום רב
אני מבצעת טיפולי אפילציה בגוף. המחט היא זעירה מאוד, כ- 1 חלקי עשירים המילימטר. בטיפול האחרון הקוסמטיקאית טענה שהיא חד פעמית והראתה לי את הקופסא, אני לא יודעת למה הסכמתי אבל אחר כך זה הציק לי מאוד, אני תמיד בודקת. היא חיטאה אותה עם מי פנים שלטענתה יש בהם 40% אלכוהול, לא היה על המחט דם שניתן לראות וגם במהלך הטיפול לא יצא ממני דם. כדי להרוג את שורש השערה המחט לפעמים פוגעת בנימים שנמצאים לידה, כנראה גם בטיפול שלי זה קורה. השאלה שלי היא מה הסיכויים של הדבקה באידס במקרה כזה? אני באמת בלחץ, אני יודעת שמאוד קטנים אבל אם תוכלו לפרט למה אשמח.
עוד שתי שאלות בבקשה:
1. הבנתי שהנגיף חי באוויר הפתוח לא יותר מ- 20 דקות?
2. באחד האימונים שלי שרטתי יד של מישהו ובציפורן שלי ממש נשארה חתיכה קטנה מהעור שלו בלי דם ואחרי כמה שניות יצא לו דם לאורך השריטה, האם יש סיכון של הדבקה באידס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת לחוצה
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009השאלה שלי היא מה הסיכויים של הדבקה באידס במקרה כזה?
^^עם מחט חד פעמית אין בעיה. החיטוי אינו מונע העברת הנגיף באם הוא נמצא על המחט.
1. הבנתי שהנגיף חי באוויר הפתוח לא יותר מ- 20 דקות?
^^ובכן???
2. באחד האימונים שלי שרטתי יד של מישהו ובציפורן שלי ממש נשארה חתיכה קטנה מהעור שלו בלי דם ואחרי כמה שניות יצא לו דם לאורך השריטה, האם יש סיכון של הדבקה באידס?
^^קלוש ביותר אם בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)