זיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה
    שלום
    12/07/2009

אני סובל כ 4 שנים ממתן שתן מרובה בשעות היום, כשזה התחיל לפני 4 שנים בשבועיים הראשונים זה היה ממש סיוט (איזה 30-40 ביום הייתי עושה פיפי),וגם גילו שיש לי דלקת בשתן לקחתי תרופה והדלקת עברה, אך הצורך במתן שתן לא עבר עד היום והפך להיות כרוני, בכל הבירורים האורולוגים הכל יצא תקין, האורולוג אמר שאני צריך להמעיט במשקאות משתנים וכן באכילת מזון חריף, ואכן שאני לא אוכל מזון חריף אכן יש שיפור , אך התופעה לא לגמרי נעלמה (יש עליול ומורדות- ואיך שהוא למדתי לחיות עם זה).
    באחד המפגשים עם האורולוגית שאלתי האם יכול להיות שיש לי מחלת מין , היא טענה שלזיבה יש תסמינים מיוחדים ולי אין אותם , ולכלמידיה עשיתי בדיקת שתן שיצאה שלילית
    שאלתי היא כזו: האם יש סיכוי שאכן נדבקתי בזיבה , ולאחר 4 שנים עדיין אין תסמינים מובהקים של המחלה, ובעית השתן שאני סובל ממנהנובעת מהדבקה בזיבה או מחלה אחרת,או שהאורולוגית צודקת ואני סתם מדבר שטויות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה

הוספת תגובה

• המשך

שלום
    12/07/2009

לאחרונה גילו לי דליפה במסתם אאורטלי בלב, האם יכול להיות קשר כלשהוא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה

ד``ר שרגא וקסלר
    13/07/2009

שאלתי היא כזו: האם יש סיכוי שאכן נדבקתי בזיבה , ולאחר 4 שנים עדיין אין תסמינים מובהקים של המחלה, ובעית השתן שאני סובל ממנהנובעת מהדבקה בזיבה או מחלה אחרת,או שהאורולוגית צודקת ואני סתם מדבר שטויות....
    ^^במקרה כזה הייתי מתחיל עם בדיקה ל 10-12 מחלות מין, כולל זיבה ומתקדם לפי התוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שלום
    13/07/2009

1.תוכל למקד אותי לאיזה מחלות בדיוק, כי הגישה בקופת חולים בה אני נמצא היא שאני סתם מתלונן ושאין לי כלום ואין הרבה מה לעשות עם זה.... אגב, אשתי בהריון ראשון ואני מאוד חושש שהדבקתי אותה באיזושהיא מחלה

2.היתכן שלאחר 4 שנים אין הרעה במצב , ואף שיפור , אם אכן נדבקתי במחלה כל שהיא?

3.שאלה נוספת, הרגלי שתיה ואכילה המשפיעים על מתן שתן ,(כמו למשל שאני פחות אוכל חריף , אני פחות משתין) , קשורים למחלה כל שהיא , או שאם יש מחלה הרגלי שתיה ואכילה לא אמורים להשפיע , כיוון שזה נגרם מהיות החיידק בגוף, ולא מהתזונה הספציפית שאני אוכל או שותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר שרגא וקסלר
    19/07/2009

שאלה
    1.תוכל למקד אותי לאיזה מחלות בדיוק
    כלמידיה, מיקופסלמה, אוראופלסמה, זיבה ועוד. תוכל לקרוא על כך בכתבות שלי.

2.היתכן שלאחר 4 שנים אין הרעה במצב , ואף שיפור , אם אכן נדבקתי במחלה כל שהיא?
    ^^נדיר אך יש מצב.
    3.שאלה נוספת, הרגלי שתיה ואכילה המשפיעים על מתן שתן ,(כמו למשל שאני פחות אוכל חריף , אני פחות משתין) , קשורים למחלה כל שהיא , או שאם יש מחלה הרגלי שתיה ואכילה לא אמורים להשפיע , כיוון שזה נגרם מהיות החיידק בגוף, ולא מהתזונה הספציפית שאני אוכל או שותה?
    ^^לא מבין את השאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו