עזרה בפיענוח וייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפיענוח וייעוץ
    דנה מנתניה
    21/07/2009

לפני כשנה התגלה אצלי הרפס 2 היתה התפרצות ראשונה ) ולא היתה עוד התפרצות . אולם מאז אני סובל מהפרשות מהפין צריבה לעיתים כן ולעיתים לא כאב במפשעות וזרע בצבע ובמראה מוגלתי .נשלחתי לבדיקת זרע ושם נמצא חיידק בשם /חיובי mycoplasma hominis ו-ureapl urealyticum חיובי ,הנני מטופל בדוקסילין כבר יותר מחודש ימים וללא הטבה .
    לפני כשנה נמצאתי שלילי לTREPONEMA .
    שאלותי הן1האם שפיכה מותרת? (הומלץ לא לקיים יחסים )
    האם ישנו טיפול אחר מתן זריקה או דומה לזה ?
    אני מיואש המצב הזה כבר כמה חודשים אני עם בת זוג קבועה .כאשר נסינו סקס עם קונדום הרגשנו שניינו שריפה במפשעה . מה זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפיענוח וייעוץ

הוספת תגובה

• המשך החסרתי כמה פרטים

דנה מנתניה
    21/07/2009

בנוסף אני סובל מכאבי פרקים לעיתים , ירידה במשקל . בדיקת איידס היתה שלילית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בפיענוח וייעוץ

ד``ר שרגא וקסלר
    23/07/2009

אולם מאז אני סובל מהפרשות מהפין צריבה לעיתים כן ולעיתים לא כאב במפשעות וזרע בצבע ובמראה מוגלתי .נשלחתי לבדיקת זרע ושם נמצא חיידק בשם /חיובי mycoplasma hominis ו-ureapl urealyticum חיובי ,הנני מטופל בדוקסילין כבר יותר מחודש ימים וללא הטבה .
    ^^יש לבדוק אורגניזמים נוספים
    שאלותי הן1האם שפיכה מותרת? (הומלץ לא לקיים יחסים )
    ^^כן
    האם ישנו טיפול אחר מתן זריקה או דומה לזה ?
    ^^כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו