מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפיענוח וייעוץדנה מנתניה21/07/2009
לפני כשנה התגלה אצלי הרפס 2 היתה התפרצות ראשונה ) ולא היתה עוד התפרצות . אולם מאז אני סובל מהפרשות מהפין צריבה לעיתים כן ולעיתים לא כאב במפשעות וזרע בצבע ובמראה מוגלתי .נשלחתי לבדיקת זרע ושם נמצא חיידק בשם /חיובי mycoplasma hominis ו-ureapl urealyticum חיובי ,הנני מטופל בדוקסילין כבר יותר מחודש ימים וללא הטבה .
לפני כשנה נמצאתי שלילי לTREPONEMA .
שאלותי הן1האם שפיכה מותרת? (הומלץ לא לקיים יחסים )
האם ישנו טיפול אחר מתן זריקה או דומה לזה ?
אני מיואש המצב הזה כבר כמה חודשים אני עם בת זוג קבועה .כאשר נסינו סקס עם קונדום הרגשנו שניינו שריפה במפשעה . מה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך החסרתי כמה פרטים
דנה מנתניה21/07/2009בנוסף אני סובל מכאבי פרקים לעיתים , ירידה במשקל . בדיקת איידס היתה שלילית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בפיענוח וייעוץ
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009אולם מאז אני סובל מהפרשות מהפין צריבה לעיתים כן ולעיתים לא כאב במפשעות וזרע בצבע ובמראה מוגלתי .נשלחתי לבדיקת זרע ושם נמצא חיידק בשם /חיובי mycoplasma hominis ו-ureapl urealyticum חיובי ,הנני מטופל בדוקסילין כבר יותר מחודש ימים וללא הטבה .
^^יש לבדוק אורגניזמים נוספים
שאלותי הן1האם שפיכה מותרת? (הומלץ לא לקיים יחסים )
^^כן
האם ישנו טיפול אחר מתן זריקה או דומה לזה ?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)