כמה שאלות מטרידות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות מטרידות..
    דנה
    24/07/2009

דר' שלום רב..
    לפני ככמעט שנה נדבקתי בקונדילומות שבעצם התפשטו והסרתי אותם בניתוח בלייזר.
    אמרו לי שבעצם נדבקתי במחלת מין אציין שבמהלך היחסים הרגשתי מן כאב וצריבה ומהר מאד הופיעו היבלות.. עשיתי גם בדיקת קולונוסקופיה משטח רחם ואמרו שהיא תקינה.
    לאחר ככמה חודשים הופיעו שוב וישר פניתי לקבל טיפול לפני שיתפשטו עם קונדילוקס וזה עזר והם נעלמו.
    לאחר מכן המשיך גירוד והייתה לי דלקת ופיטריה המשכתי לטפל וגם הפנו אותי לעשות בדיקת דם להרפס ויצא שלילי.
    *לאחר הצריבה בלייזר עשיתי את החיסון גרדסיל האם הייתי צריכה לעשות אותו בכל מקרה?אבל כששאלתי אמרו שאם נדבקתי בוירוס הזה זה לא יועיל הרבה ..
    השאלה שלי בעצם היא האם לאחר שנדבקתי בוירוס יחזרו ויופיעו להם הדברים הלא נעימים האלה?יש לזה פיתרון?ואם כן אז מה?והאם כשאהיה עם מישהו אני עלולה להדביק אותו איך אדע שזה מסתיים אם זה מסתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות מטרידות..

הוספת תגובה

• כמה שאלות מטרידות..

ד``ר שרגא וקסלר
    28/07/2009

*לאחר הצריבה בלייזר עשיתי את החיסון גרדסיל האם הייתי צריכה לעשות אותו בכל מקרה?
    ^^אני מקווה שאת הטיפול בלייזר עשו באמצעות קולפוסקופ שאפשר זיהוי של נגעים מיקרוסקופיים. אני גם מקווה שבדקו את כל האזורים בהם הנגיף עלול לפגוע ז"א פה, עינים, אברי המין ופי הטבעת וסביבותם. אני עוד מקווה שאחרי שלא ראו נגעים עשו לך בדיקת PCR לאשר שכבר אין נגיפים ואז יש טעם ולא לפני כן, לעשות את החיסון.
    אבל כששאלתי אמרו שאם נדבקתי בוירוס הזה זה לא יועיל הרבה ..
    ^^אם PCR שלילי אז זה מראה שאין כבר נגיפים בגופך.
    השאלה שלי בעצם היא האם לאחר שנדבקתי בוירוס יחזרו ויופיעו להם הדברים הלא נעימים האלה?יש לזה פיתרון?ואם כן אז מה?והאם כשאהיה עם מישהו אני עלולה להדביק אותו איך אדע שזה מסתיים אם זה מסתיים?
    ^^בעצם עניתי לכל אלו בשורות למעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו