מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרהעינב26/07/2009
חליתי בהרפס גניטלי לפני כשבוע הגעתי למיון עם כאבי תופת שלא יכלתי ללכת עם פצעים חיצוניים, פחדתי ללכת לשרותים כי כל כך שרף לי. טופלתי באציקלו-וי 200 5 פעמים ביום. נשלחתי הביתה לאחר יומיים המצב החמיר והפצעים התפשטו בכל אזור הפות והכאבים היו בלתי נסבלים, חזרתי למיון ואושפזתי למעקב לראות שלא נוצר זיהום. לאחר יומיים שוחררתי הביתה עם הגדלת המינון ל 400 5 פעמים ביום. הפצעים נעלמו אבל עכשיו יש לי לחץ חזק באזור האגן שמקרין לרגליים.
אני לא יכולה לשבת לשכב לעמוד, הכאבים הם פנימיים ,הרגליים גם מגרדות ויצא לי סימן כחול.
לפני מספר חודשים יצא לי פצע בבטן שמאוד גירד ועם הזמן גרד לי כל פעם במקום אחר בבטן ובירכיים ולאחר כמה ימים מצאתי סימן כחול כל פעם במקום אחר (במקומות שגירד לי).
הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין הדברים ואם הכאבים שיש לי עכשיו ברגליים קשור גם הוא להרפס.
אשמח לתשובה מהירה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין הדברים ואם הכאבים שיש לי עכשיו ברגליים קשור גם הוא להרפס.
^^הקשר קלוש ביותר ואני מציע שתפני לנוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)