זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    עינב
    26/07/2009

חליתי בהרפס גניטלי לפני כשבוע הגעתי למיון עם כאבי תופת שלא יכלתי ללכת עם פצעים חיצוניים, פחדתי ללכת לשרותים כי כל כך שרף לי. טופלתי באציקלו-וי 200 5 פעמים ביום. נשלחתי הביתה לאחר יומיים המצב החמיר והפצעים התפשטו בכל אזור הפות והכאבים היו בלתי נסבלים, חזרתי למיון ואושפזתי למעקב לראות שלא נוצר זיהום. לאחר יומיים שוחררתי הביתה עם הגדלת המינון ל 400 5 פעמים ביום. הפצעים נעלמו אבל עכשיו יש לי לחץ חזק באזור האגן שמקרין לרגליים.
    אני לא יכולה לשבת לשכב לעמוד, הכאבים הם פנימיים ,הרגליים גם מגרדות ויצא לי סימן כחול.
    לפני מספר חודשים יצא לי פצע בבטן שמאוד גירד ועם הזמן גרד לי כל פעם במקום אחר בבטן ובירכיים ולאחר כמה ימים מצאתי סימן כחול כל פעם במקום אחר (במקומות שגירד לי).
    הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין הדברים ואם הכאבים שיש לי עכשיו ברגליים קשור גם הוא להרפס.

אשמח לתשובה מהירה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה

ד``ר שרגא וקסלר
    27/07/2009

הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין הדברים ואם הכאבים שיש לי עכשיו ברגליים קשור גם הוא להרפס.
    ^^הקשר קלוש ביותר ואני מציע שתפני לנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו