צריבה הפרשה מימית אודם אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה הפרשה מימית אודם אנטיביוטיקה
    טליה
    01/08/2009

שלום רב
    אני אחרי אנטיביוטיקה שבועיים בגלל צריבה עזה בשלפוחית השתן שהייתה מעורבת גם דלק'ת חיידקית בנרתיק בעלת ריח של דגים, קיבלית נרות דלאצין, 3 שלקחתי אותם מייד לאחר המחזור, אפילו נישאר לי מעט מחזור, פשוט לא יכולתי להיתאפק, למרות הכל צריבה עזה המשיכה, לקחתי נר אגיסטן וגינלי לטיםול ב 1 יום ומשחות, כמו כן קיבלתי כדור נגד פטריה לבליעה, ועדיין צריבה, אודם חריף הרגשת שריפה במקום, והפרשה מימית.
    פניתי למוקד, למרות שהיה לי נר אגיסטן נלקחו לי הפרשות מהמקום, ונילקחה בדיקת שתן, למרות שאני עדיים הייתי באנטיביוטיקה, נשארו 3 יחידות לקחת, ונאמר לי להפסיק כי הצריבה לא מניחה לי
    שאלותי הם
    האם עצם שלקחתי את הנירות שהיה לי מעט מחזור לא הישפיעו, למרות שריח הדגים נעלם.?
    האם הדלקות שחוזרות ונישנות אינם למעשה דלקת בשלפוחית השתן למרות שכואב לי מאוד לעשות טיפת שתן אפילו?
    הבדיקות שנילקחו כאשר יש לי נר אגיסטן הפרשות שנלקחוו למעבדה היו מהולות גם בחומר של הנר אינם מפריעות ? כולל השתן? התקופה היא מיקרודנטין.
    האם בדיקת טריכומונס מתאימה לתלונותי?
    אם אני צריכה לעשות בדיקות נוספות ודרך איזה רופא.?
    האם זה שבעלי גומר מהר יכולה להעיד על העובדה שיש גם לו טריכומונס או שזה מצביע על מחלת מין אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה הפרשה מימית אודם אנטיביוטיקה

ד''ר נפתלי צוקר
    24/08/2009

האם עצם שלקחתי את הנירות שהיה לי מעט מחזור לא הישפיעו, למרות שריח הדגים נעלם.?
    ת: השאלה אינה ברורה
    האם הדלקות שחוזרות ונישנות אינם למעשה דלקת בשלפוחית השתן למרות שכואב לי מאוד לעשות טיפת שתן אפילו?
    ת: יש לעשות תרבית ורק אז לקבוע אם מדובר בדלקת שלפוחית השתן.
    האם בדיקת טריכומונס מתאימה לתלונותי?
    ת:כן
    אם אני צריכה לעשות בדיקות נוספות ודרך איזה רופא.?
    ת:דרך רופא נשים או אורולוג המיומנים בתחום.
    האם זה שבעלי גומר מהר יכולה להעיד על העובדה שיש גם לו טריכומונס או שזה מצביע על מחלת מין אחרת?
    ת:לא מעיד על אף אחד מאלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו