תענה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענה לי
    ASDA
    11/08/2009

בעבר היה לבעלי על איבר המין שלו חתיכות בשריות ולא יודעת אם זה קנדילומה. בעלי הלך לרופא מין שכל פעם שרף לא את המקום ואפילו הרופא לא בדק אותו בקפדנות.לקחתי את בעלי לרופא פרטי והוא בדק אותו עם משקפיים מיוחדות ושם לא משחה ולא מצא דבר ושהסתכל על אייבר המין של בעלי אמר לו שהוא לא יודע מה הוא צרב לו בעצם ורק תדע שאחרי זה הייה לי בעיה להביא ילדים והייתי צריכה לעשות IUI ואת הילד הראשון הבאתי בלי בעיה מה נראה לך אתה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תענה לי

הוספת תגובה

• תענה לי שוב

ASDA
    11/08/2009

אני מאמינה שאולי לא תרצה להשמיץ את הרופא ,,שאולי טעה,, אבל הייתי רוצה שתגיד לי אם זה יכול להיות שהייתה קיימת הקנדילומה....כי ששאל אותי הרופא הפרטי איך הוא בדק את בעלי אם היה לרופא את המשקף שיש לו על הראש ואם הרופא שם לו איזה משחה שברגע ששמים אותה והם קיימים הם נהפכים לצבע שונה ואת האמת הרופא לא עשה שום דבר מזה.כל פעם שבעלי הגיע הוא פשוט שרף אותם עם חנקן ויש על איבר המין שלו כמו חור שנראה שהחור נמצא על איזה וריד שמסתכלים על זה.לא יודעת זה היה כמו איזה פצע.אשמח אם תענה לי בכנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענה לי

ד``ר שרגא וקסלר
    15/08/2009

מציע לעשות PCR לשלול המצאות נגיפי HPV לשניכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה אינה מהווה בעיה להבאת ילד

יעל
    19/08/2009

כנראה שהרופא צרב לבעלך קונדילומות!
    הם אינן מהווים גורם מפריע להבאת ילדים לעולם ואין לזה שום קשר לקושי שלך בהבאת ילדים
    את צריכה להיבדק ולעשות בדיקת קולפסקופיה כדי לבדוק אם יש לך קונדילומות בצוואר הרחם
    חלק מהרופאים היום אפילו טוענים שאין צורך בצריבת הקונדילומה בצוואר הרחם- ואין לזה קשר בלהביא ילדים לעולם - אלא אם כן היא יושבת ממש קרוב לפתח צוואר הרחם ויכולה להקשות לנוזל הזרע להיכנס פנימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה אינה מהווה בעיה להבאת ילד

ד``ר שרגא וקסלר
    23/08/2009

ניצן: דברייך לא מקובלים באופן מוחלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו