גירוד וצריבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד וצריבה
    שני
    02/09/2007

שלום. אני כבר מספר ימים (5 ימים) סובלת מגירודים וצריבות באיזור הנרתיק ומסביב. כמו כן הופיעו לי שתי יבלות אחת בסמוך לפתח הנרתיק מרחתי משחת אגיסטן וזה לא עוזר. מה עושים?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד וצריבה

הוספת תגובה

• צריבה בנרתיק

ד''ר סרג' גרדשטיין
    02/09/2007

שלום רב,

צריבה בנרתיק יכול לנבוע משלל זיהומים שם , החל מזיהום פטרייתי (שהייתי מצפה שיגיב לאגיסטן) עבור בזיהומים חיידקיים כגון זיבה או כלמידיה וגם זיהומים ויראלייים כגון הרפס או זיהומים טפיליים כגון טריכומונס. אי אפשר לעשות אבחנה מבלי להתרשם מההפרשה ומראה הנרתיק ו/או מבלי לקחת דגימות ולבדקם במעבדה... באשר ליבלות אם אכן מדובר ביבלות ולא בנגעים אחרים הן אינן קשורות לצריבה. אפשר כמובן להדבק בו זמנית באחד הזיהומים שהזכרתי ודם בקונדילומה שאחראי ליבלות.

לכן חשוב לגשת להבדק ולהתחיל טיפול מתאים.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך...

שני
    03/09/2007

ברצוני להוסיף שלא קיימתי יחסים, אבל השתמשתי באנטיביוטיקה.
    ההפרשות הן לבנות סמיכות, ללא ריח חריף. האם כדאי להתחיל בנרות אגיסטן??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר סרג' גרדשטיין
    05/09/2007

שלום שוב,

כן בהחלט הייתי מנסה טיפול בנרות אגיסטן , ההפרשה הלבנה הסמיכה מזכירה זיהום פטרייתי. בכל מיקרה אני מאו ד מציע להיפגש עם רופא נשים.

בברכה
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה

חן
    19/11/2007

אני בת 15 וקיימתי יחסי מין עם בן זוגי בן ה18
    ואפשר להגיד שזהוו אני לא בתולה.......אבל יש לי צריבה נוראית..איך מרגיעים את זהה.? וכל דקה יש לי פיפי עם דםם? אני לא רוצה להגיד להוריםם אז אני פונה אליךך....תעזור לי...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    20/11/2007

חשוב להגיע לרופא ולהבדק..רצוי רופא נשים. זכותך להגיע אליו לל א ליווי של ההורים (מעל גיל 14). הרופא יבדוק אותך, ישלח בדיקות מעבדה ויתחיל טיפול. אי אפשר לפתור את זה באינטרנט.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו