גירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד
    אהרוני
    16/08/2009

שלום מגרד לי באשכים ופי הטבעת ובשוק טופלתי בכול מיני מישחות קרמים ולא עזר
    כמו כן גם במישחה נגד פיטריות אני סובל מזה מעל 8 שנים ולא יודע מה לעשות
    אינ מתעורר בלילה וגם ביום מגרד אבקש תשובה. בכבוד אהרוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד

הוספת תגובה

• כנראה..

יעל
    19/08/2009

כנראה שאתה סובל מקנדידה עקשנית או מעקשנית אחרת :-) ...רצוי לטפל מערכתית , דהיינו - כדורים נגד פטריות- יחסלו אותה ...בהצלחה - ושמירה על הייגנה ויובש- אסור שיהיה לחות באזור , יש אבקות שניתן לפדר באזור , שטיפות במי חומץ תפוחים או במים מהולים בשמן עץ התה - או סבונים מיוחדים שיש כבר - להקפיד לנגב את האזור הזה בנייר ניגוב עלמנת למנוע ההעברה \ הדבקה לאזורים אחרים - וכמובן אם לבן\בת זוג יש גם סיפטומים דומים יש לטפל בשנכם במקביל ועד ההעלמות אסור לקיים יחסי מין.!- אחרת אחד מדביק את השהי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות נוספת

יעל
    19/08/2009

ייתכן גם שמדובר באלרגיה כל שהיא - מה שלא הכי נראה לי אבל גם אפשרי ( אולי מאבקת הכביסה או מסוג הבד של התחתונים) - יש בדיקות אלרגיה שניתן לעשות - ואתה גם יכול לקחת כדור נגד ארלגיה אחד ולראות אם זה משפיע לטובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד

ד``ר שרגא וקסלר
    23/08/2009

שלום מגרד לי באשכים ופי הטבעת
    ^^יש לעשות קולפוסקופיה לשלול גם קונדילומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו