כאבים באשכים כתוצאה מעיבוי +מיקופלס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשכים כתוצאה מעיבוי +מיקופלס
    דנה מנתניה
    19/08/2009

החבר שלי סובל כבר כמה חודשים מכאבים ורגישות באיזור האשכים, מהפרשה שקופה . טיפטוף של שתן או אי יציאת שתן ברצף בבדיקת זרע נמצא מיקופלסמה +אוריאופלסמה חיובי , בעקבות כך הוא החל טיפול בדוקסילין , אולם הכאבים לא הוטבו -אלה רק החמירו. אורולוג שלח אותו לעשות בדיקה במרפאת לווינסקי שם כל התוצאות למחלות מין היו שליליות . אתמול הופננו למיון והאורולוג אמר שנוצר עיבוי בצינור ,או אולי דלקת כרונית והחליף את הדוקסילין לציפרודקס והמליץ לפנות לאורולוג מומחה. עליי לציין שחברי נדבק לפני יותר משנה בהרפס2 והיתה לו התפרצות אחת.
    הוא בן 26 .
    . שאלותיי הן
    1 האם כדאי להתחיל הטיפול עוד לפני פגישה עם מומחה
    2 האם יכול להיות שהיתה זיבה ועקב הטיפול בדוקסילין התשובות יצאו שליליות .
    3. מה המשמעות של הדלקת או העיבוי
    4 האם מצב זה נוצר מהזנחה של איזו מחלת מין שלא עלו עליה בזמן (כיוון שכרגע הכל שלילי)
    5 האם אוכל לקבל שם של אורולוג מומחה שיפתור לו את הבעיה (דרך כללית מושלם)
    6 האם אני צריכה גם לקחת ציפרודקס או להשאר בדוקסילין . (אצלי יש הטבה כאשר אני נוטלת דוקסילין אולם מרגע שיש בינינו מגע מיני הכל חוזר (דימום שתן, ריח חריף בשתן ,כאבים ביחסי מין )
    בתודה מראש . דנה מנתניה המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באשכים כתוצאה מעיבוי +מיקופלס

ד``ר שרגא וקסלר
    23/08/2009

השאלה מורכבת ואינה ברת פתרון באינטרנט. אשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו