דחוף דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף!!
    אייל
    20/08/2009

שלום רב,
    אני מתנצל מראש שזה ארוך אני מנסה למסור כמה שיותר פרטים.
    לפני כשבוע הופיע לי נפיחות מלווה בכאבים בחלק האחורי של הפה. לאחר כיומים זה עבר והתחיל באותו מקום בצד השני וגם כן עבר לאחר יומיים. לאחר מספר ימים התחילו לי כאבים בצד הפנימי של הלחי באזור בלוטת הרוק שמתי לב שבלוטת הרוב נפוחה ובאזור הקרוב לחניכיים העליוניות החלה אדמומיות שמלווה בכאב.
    לאט לאט האדמומיות החלה להפוך לפצע דמוי אפטה קצת מוגלתי. הלכתי לרופאה שלי ולטענתה לא מדובר בהרפס אלא בדלקת בבלוטות הרוק (מכיוון שבלוטת הרוק נפוחה) ורשמה לי אנטיביוטיקה במקביל ביקשתי ממנה לעשות בדיקת דם לגילוי הרפס והבנתי שהיא נתנה לי לעשות את הסוג ה-1 וה-2.
    אחרי שיצאתי מהרופאה התחילו לי גירודים מסביב לעיניים, ומתחת לאחת העינים החלה אדמומיות וגם באחת האוזניים.
    חשוב לציין שבתקופה האחרונה הייתי אם מספר נשים שאני לא מכיר אמנם קיימתי מין עם קונדום אך מין אורלי ללא קונדום.
    אני ממש ממש מפחד שמדובר בהרפס החמור יותר או במשהו גרוע יותר ושהרופאה טעתה באבחון.
    מה עלי לעשות?
    האם בדיקת הדם שעשיתי תתן תמונה נכונה לגבי האם זה הרפס?
    שוב מצטער על התיאור הארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף!!

הוספת תגובה

• דחוף דחוף תוצאות הבדיקה

אייל
    21/08/2009

< 0.50 negative HERPES HSV2 IgG

< 0.50 negative HERPES HSV 1+2 IgM

האם אני יכול להיות רגוע שאין לי הרפס ושכנראה מה שיש לא זה באמת איזושהי דלקת?
    האם יהיה צורך לעשות את הבדיקה שוב בזמן אחר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול להיות רגוע

יעל
    22/08/2009

אין לך הרפס!!!!..התוצאות לא משקרות
    מה שכן אם עדיין אין שיפור , תיגש לרופא אף אוזן גרון ולא לרופאת משפחה- הם המומחים בעניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי גם

יעל
    22/08/2009

בנוסף תקח בחשבון את האפשרויות האלה :
    אם יש דלקת בשיניים, חניכיים - עשית טיפול ? יש כאבי שיניים
    דלקת אוזניים
    אולי אפילו אלרגיה למשהו...( בגלל שהעניים גם מגרדות לך..)

אני מאמינה שזה זיהום שיעבור והרפס בטוח לא - בדכ ילדים כשנדבקים בפעם הראשונה הסיפטומים הם קשים פצעים בלשון ובחלל הפה אבל אחכ הם קלים פצע אחד בדכ ) ולך אין את זה יקירי..... אגב , רבים מאיתנו נושאים נוגדנים להרפס 1 כלומר כאילו כבר נדבקנו במחלה והגוף מוכן ומזומן להתקיף אותו כשיבוא שוב ...והגורם לזה הוא מחלת האבעבעות שהיתה לנו כשהיינו קטנים הגורם הוא גם זן של הרפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עוד שאלה קטנה

אייל
    22/08/2009

היי
    המון תודה על התשובה המהירה.
    ד"א עברו לי הגירודים שהזכרתי :)
    אחרי שכתבתי לך ולמרות שאני לוקח אנטיביוטיקה (מוקסיויט פורטה) שרשמה לי הרופאה עכשיו יצאה לי נפיחות אדומה בכניסה לגרון ללא מוגלה רק אדום נפוח וכואב.. עושה רושם שהאנטיביוטיקה אינה מועילה.
    יש לך רעיון אולי מה יכול לגרום למה שאני מתאר?
    שוב המון תודה מראש.
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

אייל
    22/08/2009

שזה מלווה בכאבי ראש עזים שלא עוברים לי, לא משנה איזה סוג כדורים לקחתי הכאב ראש רק נחלש אך לא עבר לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף דחוף!!

ד``ר שרגא וקסלר
    23/08/2009

האם בדיקת הדם שעשיתי תתן תמונה נכונה לגבי האם זה הרפס?
    ^^כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו