היי דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דחוף
    מימי
    21/08/2009

היי אני בת 21 ויש לי דלקת בדרכי השתן..אני וחבר שלי מקיימים יחסים כבר חצי שנה ופתאום לפני שבועיים קיבלתי את הדלקת ..עשרה ימים אני לוקחת אנטיביוטיקה לזה. וכל העשרה ימים אני וחבר שלי לא עשינו כלום. האם עכשיו שסיימתי את הכדורים אני יכולה לקיים יחסי מין מבלי לפחד שזה יגרום לי נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי דחוף

הוספת תגובה

• דלקת

יעל
    22/08/2009

היי
    אם את מרגישה שהסיפטומים של הדלקת עברו - צריבה במתן שתן וכו כנראה שהאנטיביוטיקה לגורם הזיהומי אצלך ואת יכולה כבר לקיים יחסי מין ( כמובן שתמיד רצוי ולדעתי הכרחי עם קונדום)
    כל זאת הבתנאי שבן זוגך לא מראה סימנים של דלקת ואם כן היה לו או שהוא טופל או שרק אחרי ששנכם תבריאו

בכל מקרה 10 אנטיביוטיקה - בטוח חיסלה את הזיהום אם האנטיביוטיקה התאימה וזה אומר שאפר לחזור לקיים יחסי מין אגב( איזה אנטיביוטיקה נתנו לך ? עשית תרבית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דחוף

ד``ר שרגא וקסלר
    23/08/2009

מה תשובת התרבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו