מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות מסביב לפתח הנרתיק- דחוףדנה22/08/2009
שלום דוקטור. לפני כמה ימים הסתכלתי עם מראה באיזור הנרתיק וגיליתי אדמומיות קלה ליד פתח הנרתיק ובאיזור חיץ הנקבים..והבחנתי ב-2-3 נקודות אדומות קטנות ושטוחות..זה נראה כמו פריחה אך זה עדיין מדאיג אותי מאוד.האיזור לפעמים מגרד לי (ממש לפעמים..ויש ימים שזה בכלל לא מגרד) והגירודים קלים עד לא מורגשים.
קצת רקע: אני נמצאת במערכת יחסים עם אותו גבר במשך 4 שנים ומעולם לא היו לי בעיות ולא הצטרכתי ללכת לרופא נשים. מעבר לזה, ב-4 חודשים האחרונים סבלתי מפיסורה כרונית בפי הטבעת והייתי אמורה לעבור ניתוח. כתוצאה משטיפות רבות (4-5 פעמים ביום אמבטיות ישיבה ואמבטיות רגילה) ומריחת משחות שונות (השתמשתי בערך ב-5 משחות שונות לאיזור) הפיסורה התחילה להחלים עד שעברה לגמרי...עכשיו יש לי עדיין רגישות קלה בפי הטבעת, אבל אני לא מייחסת לזה חשיבות כל כך. האדמומיות באיזור חיץ הנקבים וליד פתח הנרתיק מלחיצים אותי מאוד.יש לציין שזה מעולם לא קרה לי.
האם יש קשר בין האדמומיות הזו לבין העובדה שבמהלך הטיפול בפיסורה שטפתי את האיזור 4-5 פעמים ומרחתי משחות מסוגים שונים?
תודה רבה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות מסביב לפתח הנרתיק- דחוף
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009שלום דוקטור. לפני כמה ימים הסתכלתי עם מראה באיזור הנרתיק וגיליתי אדמומיות קלה ליד פתח הנרתיק ובאיזור חיץ הנקבים..והבחנתי ב-2-3 נקודות אדומות קטנות ושטוחות
^^יש צורך בקולפוסקופיה על מנת את הנקודות הללו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)