אדמומיות מסביב לפתח הנרתיק- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות מסביב לפתח הנרתיק- דחוף
    דנה
    22/08/2009

שלום דוקטור. לפני כמה ימים הסתכלתי עם מראה באיזור הנרתיק וגיליתי אדמומיות קלה ליד פתח הנרתיק ובאיזור חיץ הנקבים..והבחנתי ב-2-3 נקודות אדומות קטנות ושטוחות..זה נראה כמו פריחה אך זה עדיין מדאיג אותי מאוד.האיזור לפעמים מגרד לי (ממש לפעמים..ויש ימים שזה בכלל לא מגרד) והגירודים קלים עד לא מורגשים.

קצת רקע: אני נמצאת במערכת יחסים עם אותו גבר במשך 4 שנים ומעולם לא היו לי בעיות ולא הצטרכתי ללכת לרופא נשים. מעבר לזה, ב-4 חודשים האחרונים סבלתי מפיסורה כרונית בפי הטבעת והייתי אמורה לעבור ניתוח. כתוצאה משטיפות רבות (4-5 פעמים ביום אמבטיות ישיבה ואמבטיות רגילה) ומריחת משחות שונות (השתמשתי בערך ב-5 משחות שונות לאיזור) הפיסורה התחילה להחלים עד שעברה לגמרי...עכשיו יש לי עדיין רגישות קלה בפי הטבעת, אבל אני לא מייחסת לזה חשיבות כל כך. האדמומיות באיזור חיץ הנקבים וליד פתח הנרתיק מלחיצים אותי מאוד.יש לציין שזה מעולם לא קרה לי.

האם יש קשר בין האדמומיות הזו לבין העובדה שבמהלך הטיפול בפיסורה שטפתי את האיזור 4-5 פעמים ומרחתי משחות מסוגים שונים?

תודה רבה וסליחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדמומיות מסביב לפתח הנרתיק- דחוף

ד``ר שרגא וקסלר
    23/08/2009

שלום דוקטור. לפני כמה ימים הסתכלתי עם מראה באיזור הנרתיק וגיליתי אדמומיות קלה ליד פתח הנרתיק ובאיזור חיץ הנקבים..והבחנתי ב-2-3 נקודות אדומות קטנות ושטוחות
    ^^יש צורך בקולפוסקופיה על מנת את הנקודות הללו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו