מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה די דחוףשירי23/08/2009
לפני חודש גיליתי שיש לי קונדולימות ולפני שבוע הלכתי לטיפול שריפה בלייזר בזמן שהייתי חולה בדלקת גרון - ללא אנטיביוטיקה אך עם חום של 37.5- הרופא מאוד התלבט אם לעשות ובסופו של דבר הוא עשה ליזר לחלק מהקונדילומות - כי מסתבר שבשפתיים הפנימיות יש ריכוז גדול(שעליהם אני מורחת אלדרה יום כן יום לא)- לאחר הטיפול התעלפתי(הם אפילו לא אמרו שצריך להתלוות צישהו או למרוח משחת רדמה לפני הטיפול - כמו שקראתי בעלון - ממש על הפנים) ונשארתי להשגחה- למחרת כבר התחיל לשרוף ולא יכלתי ללכת כי הכוויות הן יותר לאזור השואה ומשתפשפות אחת בשניה- אני מצמידה להם גזה רפואית שתמנע את השפשוף ועושה אמבטיות שלוש פעמים ביום- זה בסדר לשים על זה גזה?.
בנוסף לשריפה שלא עוברת- אני גם לא יכולה לשבת אפילו באמבטיה זה שורף. שמתי לב שיש לי חור קטן שמדמם ממש בסוף השפתיים ליד הכוויה הגדולה - כנראה רקמה שנפגעה מהלייזר ומדממת- האם זה מדבק? בנוסף לפני יומיים הקדים לי המחזור בשבוע וחצי!!!! כנראה מכל התהליך- אני משתמשת בטמפונים - זה בסדר? האם יש משחה שמזרזרת את ההחלמה? או כדורים חוץ מאופטלגין שיקלו על הכאב- אני גם בקושי מצליחה לישון מהכאב ומתעוררת כל הלילה
יש לציין שלא נלקחה ממני דגימה וע"י רופא הנשים נעשתה רק בדיקה רגילה - הפאפ שעשיתי בתחילת השנה היה תקין אומנם אבל לא צריך לבדוק את זה? מה לגבי החיסון? האחות זרקה לי משו לגבי זה שיש חיסון ספציפי לזה. אני לא רואה שאני ממשיכה בטיפולי הלייזר כי זה פשוט כואב מאוד וממש השאיר אותי בטראומה יש משהו אחר שיעיל במידה הזו?
ניסיתי להתקשר למרפאת הנשים - הקו שם תפוס כל הזמן - אני אפילו לא במצב להתארגן ולצאת מהבית לרופא ? מה לעשות? זה לא עובר...
סליחה על האורך ואשמח לקבל תשובה-תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה די דחוף
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009האם יש משחה שמזרזרת את ההחלמה?
^^יש אבל במצבך קודם כל צריך לראות אותך ורק אז להמליץ על טיפול לזרוז ההחלמה של הכוויות.
יש לציין שלא נלקחה ממני דגימה וע"י רופא הנשים נעשתה רק בדיקה רגילה - הפאפ שעשיתי בתחילת השנה היה תקין אומנם אבל לא צריך לבדוק את זה?
^^מומלץ לקחת ביופסיה
מה לגבי החיסון?
^^רק אחרי הרפפוי המוחלט ותוצאה תקינה של PCR.
אני לא רואה שאני ממשיכה בטיפולי הלייזר כי זה פשוט כואב מאוד וממש השאיר אותי בטראומה יש משהו אחר שיעיל במידה הזו?
^^טיפול לייזר נכון כפי שאני עושה הוא רק לעומק 0.8 ממ לא יוצר כוויות כאלו וההחלמה של הפצעים היא תוך ימים בודדים.
אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירי25/08/2009קודם כל תודה על התשובה המהירה , אתמול הצלחתי להשיג את המרפאה ואף הייתי אצל הרופא שטיפל בי מסתבר שהמרשם לא היה נכון וקיבלתי משחה אחרת שדומה בריכוזים -עכשיו עןם המשחה יש הקלה מסוימת למרות שעדין קשה ללכת ולשבת ואני גם עושה אמבטיות מלח וקומפרסים של תה שחור
רציתי רק לדעת האם אתה עובד מול התחייבויות של מכבי? והיכן נערכים הטיפולים?
האם עליי לחשוש מצלקות? ואיך כרגע אני מונעת התפשטות של היבלות אני מחליפה מגבות ושוטפת ידיים אחרי מגע באזור אך האם זה מספיק? האם יש משהו שמונע את הגירוד מהאלדרה?
תודה רבה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות
שירי28/08/2009קודם כל תודה על התשובה המהירה , ביום שני הצלחתי להשיג את המרפאה ואף הייתי אצל הרופא שטיפל בי מסתבר שהמרשם לא היה נכון וקיבלתי משחה אחרת שדומה בריכוזים (ביאפן)-עכשיו עם המשחה יש הקלה מסוימת למרות שעדין קשה ללכת, לשב, אפילו להתפנות כי זה ממש שורף
אני גם עושה אמבטיות מלח- האם זה אמור לכאוב כך גם כמעט שבועיים אחרי טיפול- הרופא גם יצא לחופש אז אין את מי לשאול ...
רציתי לדעת האם אתה עובד מול התחייבויות של מכבי? והיכן נערכים הטיפולים?
האם עליי לחשוש מצלקות? ואיך כרגע אני מונעת התפשטות של היבלות? אני מחליפה מגבות ושוטפת ידיים אחרי מגע באזור אך האם זה מספיק? האם יש משהו שמונע את הגירוד מהאלדרה? יש לי עדין כוויה שנפתחת מדי פעם ומדממת גם ממש שורפת- האם מגע של דם בעור ידביק לי את האזור שוב? אני לא רוצה להשים על זה תחבושת כי היא נדבקת ובזמן ההורדה (גם אם ע"י מים) הפצע נפתח שוב .
תודה רבה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אתם לא עונים??
שירי01/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות
ד``ר שרגא וקסלר07/09/2009רציתי לדעת האם אתה עובד מול התחייבויות של מכבי?
^^לא
והיכן נערכים הטיפולים?
^^במכון שלנו בת"א
האם עליי לחשוש מצלקות?
^^לא בטיפול שלנו
ואיך כרגע אני מונעת התפשטות של היבלות?
^^ע"י טיפול נאות בלייזר באמצעות קולפוסקופ
אני מחליפה מגבות ושוטפת ידיים אחרי מגע באזור אך האם זה מספיק?
^^יש להרתיח לבנים ומגבות. אולי תקראי כתבות באתר שלי הנותנות מענה לכל השאלות בנושא.
האם יש משהו שמונע את הגירוד מהאלדרה?
^^הטיפול באלדרה אינו יעיל ולכן איני ממליץ עליו.
יש לי עדין כוויה שנפתחת מדי פעם ומדממת גם ממש שורפת- האם מגע של דם בעור ידביק לי את האזור שוב?
^^יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)