מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מת מפחדבוב27/08/2009
אתמול הייתי במסיבת רווקים וקיבלתי מין אוראלי אם קונדום מאחת הבחורות במקום (אחרי הכל 75 יום ללא ולאחר 5 בדיקות שליליות שנעשו כ 60 עד 75 יום בעיקבות מקרים קודמים שגם היו מוגנים אשכרה חזרתי להיות בתול בגיל 26 וכשה--- עומד השכל ב--- ככה זה כשאתה רווק עדיין מה שבא ברוך הבא) מיד לאחר המקרה תפסתי את הראש ופשוט נבהלתי מעצמי. אני מטופל אצל פסיכולוגית אבל נראה לי שהיא כבר מיואשת ממני לכן החלטתי לטפל בחרדה הזאת בעצמי ולכן אני שואל אתכם בתור חרד האם כדאי לבצע בדיקת קומבו בעוד כשבועיים כי אני באמת רוצה להיפתר מדפוסי החרדה האלו אבל לפני כן אני רוצה להסיר את כל החששות ואי וודאויות שיש לי בתחום הרפואי ורק לאחר מכן אני אעשה חשבון נפש בכל הקשור לעצמי וחיי המין שלי. בקיצור מה שרציתי לשאול
1.האם יש איזשהו סיכון ולו הקטן ביותר מהמקרה הזה?
2.האם בדיקת קומבו לאחר שבועיים 14-15 יום היא מספיק אמינה ? (תנו תשובה חותכת בבקשה)
3.האם יש באיזור הצפון מרפאות פרטיות שבהן אפשר לבצע בדיקה בצורה אנונימית פרטית(לא ב"ח)? כי אני מוצא את עצמי כל הזמן מגיע לת"א על מנת לבצע את הבדיקות זה אמנם יקר מאוד אבל אני מוכן לשלם הרבה כדי לישון טוב בלילה
השארתי הודעה דומה גם בפורום איידס פשוט אני רוצה לקבל כמה שיותר דעות מרופאים בתחום המחלות הזיהומיות איידס
מתנצל על כל התיאורים אם פגעו במישהו הנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מת מפחד
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2009האם כדאי לבצע בדיקת קומבו?
^^לא אמינה
1.האם יש איזשהו סיכון ולו הקטן ביותר מהמקרה הזה?
^6כן
2.האם בדיקת קומבו לאחר שבועיים 14-15 יום היא מספיק אמינה ? (תנו תשובה חותכת בבקשה)
^^לא
3.האם יש באיזור הצפון מרפאות פרטיות
^^איני יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב נראה לי שאזדקק לפירוט
נילס אולגרסון28/08/20091.מין אוראלי שניתן לי עם קונדום (חדש שלא נקרע או נחבל) האם באמת יש סיכוי רציני שנידבקתי?
2.ישנם דיי הרבה רופאים שטוענים שבדיקת הקומבו היא דיי אמינה לאחר כשבועיים ויכולה להרגיע מאוד לפי הפורום של מרפאת STD אמינות הבדיקה הזאת היא כ 95-98 % מדוע אתה טוען אחרת ?
3.לפי מה שראיתי בפורום האיידס גם שם הן טוענות שהשילוב של בדיקת הקמבו יכול בהחלט לתת
אינדקציה טוב ונית בהחלט לקבוע לפיה אם אדם נדבק או לא אבל לא לתת תשובה רישמית מכיוון שמשרד הבריאות מחייב בבדיקה לאחר כחודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף תודה וסליחה אם פגעתי
נילס אולגרסון29/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי אני ממתין בלחץ
נילס אולגרסון30/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנמל על שינוי השם
נילס אולגרסון02/09/2009פשוט הפורום האיידס מישהו נכנס גם אם השם אור אז בחרתי דמות מהילדות מי היה מאמין נילס אולגרסון בפורום מחלות מין בכל מקרה זה כבר כמה ימים שאנו מחכים לתשובות אנא מכם אני ממש רוצה לשמוע את תשובתכם ואת דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש גישות שונות וכן תוצאות מחקרי
ד``ר שרגא וקסלר07/09/2009אני עוסק במחלות מין למעלה מ 25 שנה.
אכן יש גישות שונות וכן תוצאות מחקרים שונים כולל בתחום האיידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)