צריבה בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בפין
    שלומי
    07/09/2009

לפני כשבועיים בערך התחילה לי צריבה בפין, לאחר כמה ימים היתה לי הפרשה בצבע לבן למשך יומיים שלושה, ההפרשה נעלמה כמעט לגמרי ונשארתי עם הצריבה בלבד. בזמן מתן שתן אני לא מרגיש את הצריבה. ככול שהימים מתקדמים אני מרגיש יותר הקלה. שאלתי היא ; האם יש אפשרות שהצריבה תעלם לבד או שעלי ללכת בכל מקרה לבדיקה. אם כן, איזה בדיקות מומלצות ולאיזה רופא עלי לגשת ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בפין

הוספת תגובה

• לי היה דבר דומה

גיא
    10/09/2009

בבדיקה אצל רופא התברר שיתה לי מעין דלקת קלה בערמונית וזה דבר שעובר בדרך כלל לבד אחרי כמה חודשים
    שווה לעשות בדיקת שתן וגם תרבית GO (לבדיקת מחלות מין בשתן) ואם הכל ייצא שלישי תלך לאורולוג לבדיקת הערמונית
    זה מניסיון שלי:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה ....

שלומי
    13/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בפין

ד``ר שרגא וקסלר
    15/09/2009

כדאי גם עכשיו לגשת לבדיקה ולטיפול. רופא משפחה, עור או אורולוג או לכל רופא אחר שמומחה בנושא. אשמח לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו