מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לגילוי HPVאבי13/09/2009
ד"ר וקסלר שלום
רופאת עור ומין בקופ"ח טוענת כי אין בדיקה לגילוי נגיף HPV וניתן לאבחן במבט בלבד אם ישנן יבלות על איבר המין.
הבנתי שבמרפאה שלך ניתן לבצע בדיקות לגילוי הנגיף.
שאלותיי:
1) איזו בדיקה אתה מבצע לגילוי הנגיף אצל גבר? (שאלתי בטלפון במרפאה שלך אצל אחת מהבנות אך לא הבנתי - נאמר לי כי קיימות כמה בדיקות, כולל אפשרות לביופסיה, בדיקות מעבדה ועוד - כיצד אדע איזו בדיקה אני צריך?)
2) מה אמינות הבדיקה?
3) האם ניתן לבצע בדיקה זהה בקופ"ח?
4) מדוע הרופאה טוענת כי לא קיימת בדיקה לגילוי הנגיף?
תודה רבה ושבוע טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לגילוי HPV
ד``ר שרגא וקסלר15/09/20091) איזו בדיקה אתה מבצע לגילוי הנגיף אצל גבר?
^^לגילוי הנגעים קולפוסקופיה ולרוב גם ביופסיה ולגלוי הנגיף - PCR
2) מה אמינות הבדיקה?
^^אמינות של איזו בדיקה?
3) האם ניתן לבצע בדיקה זהה בקופ"ח?
^^הם לא עושים PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות הבדיקה
אבי29/09/2009מה אמינות הבדיקה מסוג PCR?
מה ההבדל בין בדיקת PCR ל-14 מחלות מין לבדיקה רק ל-HPV?
האם יש צורך ב-2 הבדיקות?
אני מאוד מבולבל
אני רוצה אולי לבצע את הבדיקה הכוללת בשביל השקט הנפשי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וקסלר
אבי06/10/2009ראיתי שביקרת בפורום, אם תוכל בבקשה לענות לשאלה שלי מ-29/9.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות הבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר21/10/2009אמינות ה PCR היא הגבוהה ביותר וכמעט 100%.
באמצעות ה PCR בודקים אורגניזמים רבים, כולל מחלות מין וכולל HPV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)