מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בפות.יפה09/09/2007
לפני כשבועיים היתה לי פטריה. רופא הנשים שלי רשם לי 3 פתילות של דאלאצין וכן 3 כמוסות של גינו-דקטרין 3 ומסר לי להגיע אליו לאחר שבועיים. עליי לציין שבמהלך כל הטיפול היה לי דימום קטן.
את המחזור החודשי קיבלתי ב-1.9.07. אתמול התנפחה לי שפה אחת של הפות והיום שניהם מלווה בחום וכאבי פרקים. שאלתי מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בפות
ד''ר סרג' גרדשטיין09/09/2007שלום רב,
איני יכול לדעת בודאות מה זה אך בל מיקרה אי אפשר ליחס את כל התופעות הנ"ל לפתרת בפות. אחת המחלות שיכולות לגרום לזיהום בפות וגם לתופעות כגון חום וכאבי פרקים היא זיהום בכלמידיה או זיבה. יש להבדק שוב בהקדם , לקחת בדיקות מכוונות ואולי להתחיל טיפול אנטיביוטי מתאים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר. אתמול הייתי אצל רופא הנשים
יפה10/09/2007אשר אבחן כי זהו הרפס. נתן לי משחה בשם זובירקס למריחה על איבר המין 5 פעמים ביום 5 ימים. כמו כן לקח משטח ושלח אותי לבצע בדיקת דם להרפס. אתה חושב שאבחונו נכון? תודה מראש. יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד''ר סרג' גרדשטיין12/09/2007שוב איני יכול להתחייב ל שום אבחנה בלי שבדקתי בעצמי , הרפס היא אפשרות באמת. אני הייתי לוקח דגימות לתרבית ולכלמידיה .המשיכי את המעקב אצל רופא הנשים.
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר סרג' שלום שוב. הגיעה היום
יפה12/09/2007תשובה של משטח בשם Vaginal culture p תשובה: פלורה רגילה של הנרתיק. מה אומרת תשובה זו? אני מודה לך מאוד. שתהיה לך שנה טובה מוצלחת ומשגשגת. יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לוא טוב
ליאור02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)