המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    אנונימית ע
    25/09/2009

קראתי באתר שלך שההידבקות באיידס היא נדירה ושלרוב האנשים יש את קולטן ה-סי 5 הזה שמונע את העברת הנגיף ורציתי לדעת שאתה אומר סיכוי אחת לאלף הכוונה אחד מאלף אנשים שקיים מגע עם חולה בנגיף ייחלה בזה?והאם התסמינים של המחלה שמופיעים שלושה שבועות אחרי מגע הם קבועים לא חולפים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר שרגא וקסלר
    29/09/2009

הבנת נכון.
    חלק מהתסמינים יכולים לחלוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אנונימית

אנונימית המשך
    29/09/2009

התסמינים הם רק אלה שציינת?חום כאב ראש סחרחורות עייפות פצעים בפה?כי קיימתי מגע מיני ללא אמצעים עם טיפה חדירה ופצעים בפה הכוונה לפצעים בלוע?כי זה קרה לפני שלושה שבועות וכמה ימים אחרי היה לי אודם בגרון עשיתי משטח גרון והוא יצא בסדר ואז אחרי שבוע עוד פעם היה לי אודם בגרון וטיפה שיעול חלש ואחרי שבועיים עוד פעם כאב גרון קל האם זה קשור אולי לעונת המעבר עכשיו ?ויצא לי פצע ליד הסגירה של הפה איפה שהשיניים הטוחנות נראה לי שזה נגרם מנשיכה של השיניים מהחיכוך ושאמרת פריחה הכוונה לפריחה אדומה על כל החזה?ועוד שאלה שמקיימים יחסי מין לא מוגנים צריך שייצא דם כדי שתתרחש הדבקה?אני פשוט רוצה לדעת איך זה מתרחש ורציתי לדעת באיזה עיר הכי נפוצה המחלה אם ידוע לך ואם מקיימים מין אנאלי והקונדום לא נקרע לא משנה מאיזה סוג אז הכל בסדר?ואם הוא נקרע מה ההסתברות להידבק במשהו?<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית המשך

אנונימית המשך
    29/09/2009

והאם במגע המיני צריך שיהיה דימום כדי שתתרחש הדבקה?כי לא זכור לי שהיה דימום במגעים הלא מוגנים שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו