דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    אנונימית
    06/10/2009

ד'ר שלום,
    יש לי כמה שאלות:
    1. אני נוטלת כרגע את החיסונים נגד וירוס הפיפילומה. אני בת 21, ועדיין בתולה. ברצוני לדעת אם מותר לי לקיים יחסי מין לפני קבלת הזריקה השלישית (כמובן עם קונדום). כמה הסיכונים גבוהים?
    2. האם לפני קיום יחסי מין יש בדיקות שבן זוגי יכול לקיים על מנת לבדוק אם הוא נושא את הוירוס? הבנתי שאפשר לבצע בדיקות במרפאה שלך?
    3. אם הוא היה עליי כששנינו עם תחתונים ולא היה שום מגע בין אברי המין שלנו - יש סיכוי להידבק במשהו?
    4. אם נגעתי קלות באיבר מינו (עם היד) לכמה שניות בלבד - יש סיכוי להידבק במשהו?

תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

ד``ר שרגא וקסלר
    11/10/2009

1. האם מותר לי לקיים יחסי מין לפני קבלת הזריקה השלישית (כמובן עם קונדום). כמה הסיכונים גבוהים?
    ^^את לא מוגנת בפני נגיף ה HPV.
    2. האם לפני קיום יחסי מין יש בדיקות שבן זוגי יכול לקיים על מנת לבדוק אם הוא נושא את הוירוס?
    ^^כן, בדיקת HPV PCR
    הבנתי שאפשר לבצע בדיקות במרפאה שלך?
    ^^כן
    3. אם הוא היה עליי כששנינו עם תחתונים ולא היה שום מגע בין אברי המין שלנו - יש סיכוי להידבק במשהו?
    ^^סיכון קלוש ביותר.
    4. אם נגעתי קלות באיבר מינו (עם היד) לכמה שניות בלבד - יש סיכוי להידבק במשהו?
    ^^לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו