מין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי
    מודאג
    07/10/2009

דבר ראשון ,חג שמח דוקטור .
    לפני יומיים הייתי אצל נערת ליווי(יחסית נקייה אבל אי אפשר לדעת ) , היה מין מוגן והכל .
    הבעיה ביצעתי בה מין אוראלי למשך 2-3 דקות ואיך שהכל נגמר נפל לי האסימון . הבנתי שאיפשר להידבק ככה ממחלות מין(לא עלינו) שכולל גם איידס . רציתי לשאול אותך מספר שאלות :

1. מה הסיכוי להדבקה של איידס ? הבנתי שנמוך . השאלה אם יש מיקרים כאלה בספרות הרפואית .

2. אני חייל,הלכתי לביקור רופא , ושם נאמר לי לחכות חודש ואז לבצע בדיקות מקיפות ולהיות עירני למקרה שיופיעו סימני מחלה שונים . השאלה אם חודש זה לא יותר מידי והמחלה תחמיר בזמן הזה ? כי לפי מיטב ידיעתי ,כמה שיותר מהר מטפלים ככה אחוזי ההחלמה גבוהים יותר .
    ומה הסימנים שעליהם אני אמור להתייחס אם וכאשר ?

3. אין בדיקות שיכולות לשלול האם נדבקתי במחלה כלשהי כמה ימים או שבוע לאחר המגע ?
    ואם כן , יש מרפאות בירושלים שאתה יכול להמליץ עליהם .

4 .ידוע לי שישנם כדורים מסויימים שנותנים בבתי החולים לאנשים שחשודים שנדבקו באיידס בתווך של 72 שעות מההדבקה . מה הסיכוי שרופא יאשר את זה ? כי חלון ההזדמנויות הולך ונעלם .

תודה מראש,מודאג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי

הוספת תגובה

• מין אוראלי

ד''ר נפתלי צוקר
    08/10/2009

1. מה הסיכוי להדבקה של איידס ?
    ^^ 1 ל 1000
    2. אני חייל,הלכתי לביקור רופא , ושם נאמר לי לחכות חודש ואז לבצע בדיקות מקיפות ולהיות עירני למקרה שיופיעו סימני מחלה שונים . השאלה אם חודש זה לא יותר מידי והמחלה תחמיר בזמן הזה ?
    ^^חוץ מ איידס שאר המחלות ניתנות לגלוי בבדיקת PCR אחרי 24 שעות.
    מה הסימנים שעליהם אני אמור להתייחס אם וכאשר ?
    ^^פה התשובה ארוכה מאד ולכן כדאי שתיעזר בכתבות באתר זה ובאחרים.
    4 .ידוע לי שישנם כדורים מסויימים שנותנים בבתי החולים לאנשים שחשודים שנדבקו באיידס בתווך של 72 שעות מההדבקה . מה הסיכוי שרופא יאשר את זה ?
    ^^נותנים רק במקרה של מגע עם חולי איידס ידוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות למחלות המין הקיימות ..

מודאג
    09/10/2009

ד"ר רציתי לשאול האם יש בעיה שחייל יגיע למרפאתך לצורך בדיקות מקיפות של כלל מחלות המין הקיימות ?
    בנוסף,אני יודע שלא מתאים לדבר על עניין הכסף,אבל אנני חייל ותקציבי מוגבל,רציתי לשאול כמה יעלה בדיקות לכל מחלות המין האפשריות שיכולות לעבור בסוג מגע שכזה(אוראלי) . אני אשמח אם תשאיר אימייל שאוכל ליצור איתך קשר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות למחלות המין הקיימות ..

ד``ר שרגא וקסלר
    21/10/2009

מחירים מבררים במרפאה
    03-6956867

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו