מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלימודאג07/10/2009
דבר ראשון ,חג שמח דוקטור .
לפני יומיים הייתי אצל נערת ליווי(יחסית נקייה אבל אי אפשר לדעת ) , היה מין מוגן והכל .
הבעיה ביצעתי בה מין אוראלי למשך 2-3 דקות ואיך שהכל נגמר נפל לי האסימון . הבנתי שאיפשר להידבק ככה ממחלות מין(לא עלינו) שכולל גם איידס . רציתי לשאול אותך מספר שאלות :
1. מה הסיכוי להדבקה של איידס ? הבנתי שנמוך . השאלה אם יש מיקרים כאלה בספרות הרפואית .
2. אני חייל,הלכתי לביקור רופא , ושם נאמר לי לחכות חודש ואז לבצע בדיקות מקיפות ולהיות עירני למקרה שיופיעו סימני מחלה שונים . השאלה אם חודש זה לא יותר מידי והמחלה תחמיר בזמן הזה ? כי לפי מיטב ידיעתי ,כמה שיותר מהר מטפלים ככה אחוזי ההחלמה גבוהים יותר .
ומה הסימנים שעליהם אני אמור להתייחס אם וכאשר ?
3. אין בדיקות שיכולות לשלול האם נדבקתי במחלה כלשהי כמה ימים או שבוע לאחר המגע ?
ואם כן , יש מרפאות בירושלים שאתה יכול להמליץ עליהם .
4 .ידוע לי שישנם כדורים מסויימים שנותנים בבתי החולים לאנשים שחשודים שנדבקו באיידס בתווך של 72 שעות מההדבקה . מה הסיכוי שרופא יאשר את זה ? כי חלון ההזדמנויות הולך ונעלם .
תודה מראש,מודאג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד''ר נפתלי צוקר08/10/20091. מה הסיכוי להדבקה של איידס ?
^^ 1 ל 1000
2. אני חייל,הלכתי לביקור רופא , ושם נאמר לי לחכות חודש ואז לבצע בדיקות מקיפות ולהיות עירני למקרה שיופיעו סימני מחלה שונים . השאלה אם חודש זה לא יותר מידי והמחלה תחמיר בזמן הזה ?
^^חוץ מ איידס שאר המחלות ניתנות לגלוי בבדיקת PCR אחרי 24 שעות.
מה הסימנים שעליהם אני אמור להתייחס אם וכאשר ?
^^פה התשובה ארוכה מאד ולכן כדאי שתיעזר בכתבות באתר זה ובאחרים.
4 .ידוע לי שישנם כדורים מסויימים שנותנים בבתי החולים לאנשים שחשודים שנדבקו באיידס בתווך של 72 שעות מההדבקה . מה הסיכוי שרופא יאשר את זה ?
^^נותנים רק במקרה של מגע עם חולי איידס ידוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות למחלות המין הקיימות ..
מודאג09/10/2009ד"ר רציתי לשאול האם יש בעיה שחייל יגיע למרפאתך לצורך בדיקות מקיפות של כלל מחלות המין הקיימות ?
בנוסף,אני יודע שלא מתאים לדבר על עניין הכסף,אבל אנני חייל ותקציבי מוגבל,רציתי לשאול כמה יעלה בדיקות לכל מחלות המין האפשריות שיכולות לעבור בסוג מגע שכזה(אוראלי) . אני אשמח אם תשאיר אימייל שאוכל ליצור איתך קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות למחלות המין הקיימות ..
ד``ר שרגא וקסלר21/10/2009מחירים מבררים במרפאה
03-6956867* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)