מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף בנושא תשובה בדיקת pap lbcדנה07/10/2009
ערב טוב.
שמי ענבר בת 36 , הנני מודאגת מתשובה שקיבלתי היום מתשובת pap ,
ע"פ רופא הנשים שלי מדובר בפטרייה בצוואר הרחם, קיבלתי טיפול של 2 נרות אגיסטן בהפרש של חודש כל אחד
יש לציין כי במהלך השנה האחרונה הופיע אצלי גרד באיבר המין ומעין יבלת קטנה באזור השפתיים ( התחתונות)טופלתי בפלוקנול לפני כחצי שנה ובשל כך נאלצתי לעבור הפסקת הריון תרופתית בשבוע שישי עקב חשש עתידי למום בעובר, לפני כחודש הופיע שוב גירוי באיזור הנרתיק ודקירות בצד ימין של הבטן התחתונה שבאות וחולפות לסירוגין, רופא הנשים מסר לי זה כנראה עקב חיכוך ולא נראה לו שזו פטרייה באותו היום ערך לי בדיקת פאפ שגרתית לאחר שלא עשיתי במשל 3 שנים
ואלו היו התוצאות שציינתי.
האם יכול להיות שהנני סובלת ממחלת מין? מה עליי לעשות?
יש לציין כי בחצי השנה האחרונה יצא לי סוג של חיספוס,יובש,נקודות לבנות על שפתיי העליונות
בעיקר על השפה העליונה.
ויש לי ליחה קבועה בגרון ואינני מעשנת
אנא עיזרו לי אני בחרדות קשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בנושא תשובה בדיקת pap lbc
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2009יש מצב שיש לך קונדילומה אך קודם כל את צריכה להיבדק באמצעות קולפוסקופ. אנא העתיקי את כל תשובת הפאפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)