עגבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגבת
    דניאל
    10/10/2009

לפני חודשיים וחצי הייתי בטיול במזרח הרחוק
    קיימתי יחסים מוגנים והקפדתי על קונדום בכל מגע מיני, מלבד במין אוראלי
    בימים הראשונים של הטיול גדל לי פצע קטן בבטן התחתונה - לא יחסתי לו יותר מידי חשיבות. הפצע היה קצת מוגלתי, כמו אקנה. אחרי כמה ימים התחילו כאבים עזים מהפצע אך זה עבר. לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, אפילו שזה אף פעם לא קרה לי
    לפני שבועיים הפצע גדל שוב באותו מקום, והתחילו לי כאבים ברגל... אתמול שמתי לב שנהיו לי קצת כתמים אדומים כאילו של פריחה על אחת הרגלים (בחלק העליון שלהם)
    נכנסתי לקרוא קצת על מחלות מין וראיתי שהתסמינים דומים לזה של עגבת. הלכתי מיד לרופא עור, סיפרתי לו הכל, הוא הסתכל בפצע עם מכשיר כזה כמו מיקרוסקופ והסתכל על האדמומיות ברגל ושלל מיד אפשרות של עגבת. הוא אמר שאין לי מה לדאוג ושזה שום דבר, ובכל זאת אני עדיין דואג.
    השאלה שלי היא כזאת.

האם הרופא יכול לקבוע בצורה חד משמעית על פי ראייה של הפצע ושל הרגל, ועל פי התסמינים שסיפרתי שאין לי חשש לעגבת??? אין צורך לעבור בדיקה כלשהי כדי להפיג את החשש?
    הרופא בהחלט הסיר לי אבן גדולה מהלב, אבל עדיין יש בי פחד קטן שאכן נדבקתי בעגבת.
    אודה לך על התשובה!

דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגבת

הוספת תגובה

• עגבת.

ד``ר שרגא וקסלר
    18/10/2009

ממליץ על ביצוע קולפוסקופיה לאבחון מצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי קרה מקרה דומה

חיים
    06/02/2010

קיימתי יחסי מין עם ידידה טובה שלי .. ולאחר שבוע הופיעו לי פצעים כמו פריחה באזור המפשעה ויורדים לכיוון הרגל וקצת עולים לבטן .. הלכתי לרופא מלחץ .. והוא בדק אותי ואמר לי שזו אקזמה והביא לי משחה למרוח פעמיים ביום..

גם אני קצת מוטרד מהדמיון בתסמינים .. מה ההבדל בתסמינים בין אקסמה לעגבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם...

ד``ר שרגא וקסלר
    07/02/2010

יום ולילה ואם ישנה דאגה נא לפנות לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו