מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עגבתדניאל10/10/2009
לפני חודשיים וחצי הייתי בטיול במזרח הרחוק
קיימתי יחסים מוגנים והקפדתי על קונדום בכל מגע מיני, מלבד במין אוראלי
בימים הראשונים של הטיול גדל לי פצע קטן בבטן התחתונה - לא יחסתי לו יותר מידי חשיבות. הפצע היה קצת מוגלתי, כמו אקנה. אחרי כמה ימים התחילו כאבים עזים מהפצע אך זה עבר. לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, אפילו שזה אף פעם לא קרה לי
לפני שבועיים הפצע גדל שוב באותו מקום, והתחילו לי כאבים ברגל... אתמול שמתי לב שנהיו לי קצת כתמים אדומים כאילו של פריחה על אחת הרגלים (בחלק העליון שלהם)
נכנסתי לקרוא קצת על מחלות מין וראיתי שהתסמינים דומים לזה של עגבת. הלכתי מיד לרופא עור, סיפרתי לו הכל, הוא הסתכל בפצע עם מכשיר כזה כמו מיקרוסקופ והסתכל על האדמומיות ברגל ושלל מיד אפשרות של עגבת. הוא אמר שאין לי מה לדאוג ושזה שום דבר, ובכל זאת אני עדיין דואג.
השאלה שלי היא כזאת.
האם הרופא יכול לקבוע בצורה חד משמעית על פי ראייה של הפצע ושל הרגל, ועל פי התסמינים שסיפרתי שאין לי חשש לעגבת??? אין צורך לעבור בדיקה כלשהי כדי להפיג את החשש?
הרופא בהחלט הסיר לי אבן גדולה מהלב, אבל עדיין יש בי פחד קטן שאכן נדבקתי בעגבת.
אודה לך על התשובה!
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת.
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009ממליץ על ביצוע קולפוסקופיה לאבחון מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי קרה מקרה דומה
חיים06/02/2010קיימתי יחסי מין עם ידידה טובה שלי .. ולאחר שבוע הופיעו לי פצעים כמו פריחה באזור המפשעה ויורדים לכיוון הרגל וקצת עולים לבטן .. הלכתי לרופא מלחץ .. והוא בדק אותי ואמר לי שזו אקזמה והביא לי משחה למרוח פעמיים ביום..
גם אני קצת מוטרד מהדמיון בתסמינים .. מה ההבדל בתסמינים בין אקסמה לעגבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם...
ד``ר שרגא וקסלר07/02/2010יום ולילה ואם ישנה דאגה נא לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)