HERPES

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HERPES
    DANIEL
    14/09/2007

שלום יש לי חששות מהרפס ....לפני כשנתיים שכבתי עם יצאנית ומאז אני לא רגוע ...עשיתי את כל הבדיקות האפשריות למחלות מין כמו כן בצעתי לאחר 3 חודשים וגם 8 חודשים בדיקות דם שבפעם השנייה בצעתי בדיקה להרפס 1+2 ויצא שלילי.....מאז הבדיקה הופיעה פעם אחת שלפוחית לא כואבת על שק האשכים השלפוחית נעלמנ נותר כיב שהפך לצלקת לאחר מכן הופיע פריחה מוזרה שהרופא קבע שזה סתם פטריה נתן לי תרופה שהעלימה את העניין תוך יום יומיים כעת יצא לי פצע בשפה של הפה שפוצצתי אותו ויצא ממנו דם ומוגלה בכל מקרה לפני שפוצצתי את הפצע לא חשתי כאב מיוחד אולי טיפה שורף במגע.......רופא אחד הציע לי לבצע PCR לדגימת שתן הוא טוען שזה מספיק...מה לעשות איך אני יכול לדעת שאין לי הרפס????

בנוסף בבדיקת PCR לHPV התגלו אצלי זנים של הוירוס חלק מהרופאים אמרו לי שהבדיקה הזו מיותרת ושאני צריך להמשיך לחיות את חיי העניין הוא שאני מפחד להדביק כבר שנתיים שאני לא יוצא עם אף אחת ונמצא בטיפול פסיכולוגי עם כדורים ואני ממש מדוכא אני ממש ממש מפחד להדביק ונזכר בערגה בחברתי לשעבר המופלאה והנקייה ממחלות(הייתה בתולה שהכרנו וכך גם אני) מה לעשות????
    אגב הבנתי שמחלת HPV חולפת עצמונית יש מצב שאצא שלילי בבדיקה הבאה?
    כמו כן הבנתי שיש קורלציה בין הזנים הנבדקים בPCR לזנים האחרים כלומר שאם אין את הזנים שהבדיקה בודקת אז רוב הסיכויים שאין גם זנים אחרים מכיר דבר כזה?
    האם ככל שעובר זמן ובדיקת הנוגדנים בדם להרפס שלילית זה שולל הרפס???
    משיחות עם רופא אחר לאחר חצי שנה הסיכוי לשלילי כוזב נמוך ולאחר שנתיים כמעט שואף לאפס האם אתה מכיר דבר שכזה??
    תודה מצטער על השאלה הארוכה אבל אני בדכאון טוטאלי ממש מרגיש מת מאז השטות ההיא לפעמים אפילו מתפלל למוות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HERPES

הוספת תגובה

• הרפס ו HPV

ד''ר סרג' גרדשטיין
    15/09/2007

שלום רב,

לגבי ההרפס , קשה להסתמך על בדיקות הדם , מעידך אם אין סימנים קליניים של הרפס (והתיאור שלך אינו מזכיר הרפס) אין סיבה לחשוש מכך. אם בכל זאת אתה רוצה להיות "יותר קדוש מהאפיפיור" אתה באמת יכול לבצע בדיקת PCR להרפס משתן או מנגע חשוד.

לגבי ה HPV : נשאות של הוירוס הזה היא עניין טריוויאלי. בין 40% -70% מהאוכלוסיה הפעילה מינית נושאת את הוירוס הזה כך שאין משמעות רבה למציאת הוירוס ב פ PCR וחבל להרוס את החיים בגלל ידיעה כזו שכאמור משמעותה זעומה.

אם אתה בחששות מזיהומים המועברים על ידי מגע מיני, חשוב יותר לשלול מחלות כגון HIV עגבת , צהבת B ו C ואז תדע שבאמת נקטת באמצעים החשובים למנוע אצלך ואצל פרטנריות עתידיות שלך מחלות משמעותיות. ההתמקדות להרפס ו HPV אינה במקומה.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

DANIEL
    16/09/2007

עשיתי בדיקות לעגבת 3 חודשים מהמגע ולצהבת B C חצי שנה מהמגע ואיידס כמה פעמים לאחר 3 חודשים מהמגע אינני מבין מדוע אתה חושב שהדבקה בHPV או בהרפס זה דבר של מה בכך
    הרי אם אני מדביק משהי אני גורם לה נזק עצום הרפס יגרום לה לבעיות פסיכולוגיות HPV אולי אפילו לסרטן ואף להוצאה של כל מערכת המין אצל האישה מגופה במקרה הקיצוני ויבלות שלא חולפות במקרה הטוב.......
    האם בדיקת PCR של שתן להרפס נחשב כבדיקה אמינה יותר מבדיקת הדם?
    האם ככל שחולף יותר זמן בדיקת הדם להרפס איננה אמינה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלגת על התגובה שלי

יניב
    20/09/2007

דלגת על התגובה שלי אודה לך אם תענה...תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HPV ו הרפס

ד''ר סרג' גרדשטיין
    21/09/2007

שלום שוב,

אתה בהחלט לגבי המשמעות הפסיכולוגית של הדבקה בהרפס או ב HPV. לגבי סרטן צוואר הרחם בעקבות נגעים מ HPV, הזנים אשר גורמים לו אינם זהים לזנים הגורמים ליבלות חיצוניות על פני העור. קשה מאוד לזהות אם אדם נושא את אותם זנים בעייתיים. רופאים מסויימים עושים בדיקת PCR על דגימות עור (SCRAPING) אך אמינות שיטה זו נמצאת במחלוקת . בכל מיקרה תשובה שלילית אינ ערובה לאי המצאות הוירוס בעור.
    על כן לגבי סרטן צוואר הרחם הפתרונות היחידים למניעתו הם חיסון נערות לפני שהן מתחילות להיות פעילו מינית ומעקב גינקולוגי קבוע של כל אישה פעם בחצי שנה.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו