מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת עיניים לאחר מגע מיני לא מוגןפלוני16/10/2009
ד.נ.
לפני למעלה משבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים בעקבותם נדבקתי כ"כ הנראה בכלמידיה וגם בהרפס גניטלי.
שלשום, בנוסף לסממנים האורוגניטלים, הופיעה אדמומיות בעיין ימין והפרשה נוזלית, התופעות בעיין הלכו והחמירו עד שהיום יש לי עיין מאוד נפוחה ואדומה שלא מפסיקה לנזול, כאבים חדים ותחושת שריפה.
נבדקתי ע"י רופא עיניים בקופ"ח שתחילה נתן לי משחת טטרמיצין עקב החשש לכלמידיה בעיין אך אז התברר שלא מייצרים תרופה זאת כבר כחצי שנה, לאחר מכן הרופא המיר לאריטרומיצין לעיין אך תרופה זאת לא מיובאת לארץ.
היום הרופא הודיע לי שאין לו מה לתת לי ובכלל הוא כבר חושב שזאת דלקת ויראלית ולכן כל מה שנותר לי הוא להמתין עד שהיא תעבור תוך כחודש וחצי!
אך המצב מחמיר, אני לא מסוגל לפתוח את העיין והכאבים עזים בלתי נסבלים!
מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים לאחר מגע מיני לא מוגן
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009ראשית לשלוח את הנוזל לבדיקת PCR ע"מ לדעת את סוג האורגניזם שנמצא בעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)