מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגע בהיר באיבר מיןא18/10/2009
שלום רב,
לפני כמספר ימים התחיל לי גרד באיזור השפתיים הפנימיות קרוב לנרתיק.
הנגע נראה בהיר יותר מהעור וממש מעט בולט, הוא אינו עגול אלא יותר אליפטי אך אינו סימטרי בערך 3 ס"מ וישנה צריבה קלה כאשר נוגעים, מסביב ישנה אדמומיות, טיפה נפיחות, גרד עז בכל איבר המין.
קניתי שלשום אגיסטן למריחה וזה לא עוזר בנוסף חשוב לציין כי יש לי בן זוג קבוע כבר מספר שנים ואני בשנות ה20.
מכיוון שהתור שלי לרופא רק בעוד 3 שבועות ברצוני לדעת מה זה יכול להיות ומה אני יכולה לעשות על מנת להרגיע איזה האיזור בעיקר מהגרד שמוציא אותי מדעתי- כמו תמיד אני מקפידה על היגיינה והתחתונים אינם צמודים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בהיר באיבר מין
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009נגע בהיר בולט יכול להיות סתם בליטת עור או קונדילומה או מולוסקום ועוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך,
א19/10/2009האם יש מחלה מהמחלות שציינת שעלולה לבוא בקורלציה עם מחלה אוטואימונית? יש לי לופוס עורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם קראתי עכשיו
א19/10/2009על קונדילומה.....אני עברתי את סדרת 3 החיסונים לפני כשנתיים, זה לא מחסן נגד הפפילומה??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם קראתי עכשיו
ד``ר שרגא וקסלר20/10/2009מחסן ב 90% בתנאי שלא היית נגוע בנגיף לפני החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך,
ד``ר שרגא וקסלר20/10/2009אני מציע שתברר ענין זה עם הרופא שבודק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)