מיקופלסמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקופלסמה
    דני
    24/10/2009

אני בן 35 ובריא.
    בבדיקת STD שעשיתי עקב אי נוחות בהטלת שתן נמצא כי יש לי מיקופלסמה ואוראלפלסמה.
    רופא המשפחה נתן לי אזניל גרם 1 ואכן חל שיפור מסויים אם כי לאחר מספר ימים חזרו שוב הסימפטומים ואף החמירו במידה מסויימת (צריבה גם ללא הטלת שתן) וגירוי תכוף יותר.
    עליי לציין שאני אובחנתי בעבר בפרוסטאטיטיס.
    ברצוני לדעת האם יש קשר בין הדברים?
    איזו אנטיביוטיקה אמורה לטפל בבעיה מהר יותר?
    האם ייתכן מצב של הישארות המחלה כמצב כרוני?
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקופלסמה

הוספת תגובה

• מיקופלסמה

ד``ר שרגא וקסלר
    26/10/2009

ברצוני לדעת האם יש קשר בין הדברים?
    אפשרי
    איזו אנטיביוטיקה אמורה לטפל בבעיה מהר יותר?
    יש כמה סוגים ולעתים צריך לעבור מאחת לשניה. תוכל לקרוא על כך בהרחבה במאמר באתר שלי בין השאר.
    האם ייתכן מצב של הישארות המחלה כמצב כרוני?
    כן אך לא שכיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקופלסמה

דני
    26/10/2009

תודה על התשובה המהירה.
    שאלה נוספת ברשותך.
    רופא המשפחה טען שהמיקופלסמה זה לא בדיוק מחלת מין ושעלי להתעלם מהנוכחות שלה.לדבריו הבדיקה בכלל לא הייתה אמורה לבדוק זאת.
    האומנם?
    בנוסף בימים האחרונים חל שיפור מהיר במצבי ונראה שמחלה עברה לפחות בסיפטומים.מתי עלי לעבור בדיקת וידוי הריגה למחלה?

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקופלסמה

ד``ר שרגא וקסלר
    01/11/2009

רופא המשפחה טען שהמיקופלסמה זה לא בדיוק מחלת מין ושעלי להתעלם מהנוכחות שלה.לדבריו הבדיקה בכלל לא הייתה אמורה לבדוק זאת.
    האומנם?
    ^^מוטב לרפאה ויפה שעה אחת קודם.
    בנוסף בימים האחרונים חל שיפור מהיר במצבי ונראה שמחלה עברה לפחות בסיפטומים.מתי עלי לעבור בדיקת וידוי הריגה למחלה?
    ^^יממה אחרי גמר טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו