מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקופלסמהדני24/10/2009
אני בן 35 ובריא.
בבדיקת STD שעשיתי עקב אי נוחות בהטלת שתן נמצא כי יש לי מיקופלסמה ואוראלפלסמה.
רופא המשפחה נתן לי אזניל גרם 1 ואכן חל שיפור מסויים אם כי לאחר מספר ימים חזרו שוב הסימפטומים ואף החמירו במידה מסויימת (צריבה גם ללא הטלת שתן) וגירוי תכוף יותר.
עליי לציין שאני אובחנתי בעבר בפרוסטאטיטיס.
ברצוני לדעת האם יש קשר בין הדברים?
איזו אנטיביוטיקה אמורה לטפל בבעיה מהר יותר?
האם ייתכן מצב של הישארות המחלה כמצב כרוני?
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר26/10/2009ברצוני לדעת האם יש קשר בין הדברים?
אפשרי
איזו אנטיביוטיקה אמורה לטפל בבעיה מהר יותר?
יש כמה סוגים ולעתים צריך לעבור מאחת לשניה. תוכל לקרוא על כך בהרחבה במאמר באתר שלי בין השאר.
האם ייתכן מצב של הישארות המחלה כמצב כרוני?
כן אך לא שכיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקופלסמה
דני26/10/2009תודה על התשובה המהירה.
שאלה נוספת ברשותך.
רופא המשפחה טען שהמיקופלסמה זה לא בדיוק מחלת מין ושעלי להתעלם מהנוכחות שלה.לדבריו הבדיקה בכלל לא הייתה אמורה לבדוק זאת.
האומנם?
בנוסף בימים האחרונים חל שיפור מהיר במצבי ונראה שמחלה עברה לפחות בסיפטומים.מתי עלי לעבור בדיקת וידוי הריגה למחלה?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר01/11/2009רופא המשפחה טען שהמיקופלסמה זה לא בדיוק מחלת מין ושעלי להתעלם מהנוכחות שלה.לדבריו הבדיקה בכלל לא הייתה אמורה לבדוק זאת.
האומנם?
^^מוטב לרפאה ויפה שעה אחת קודם.
בנוסף בימים האחרונים חל שיפור מהיר במצבי ונראה שמחלה עברה לפחות בסיפטומים.מתי עלי לעבור בדיקת וידוי הריגה למחלה?
^^יממה אחרי גמר טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)