מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהאלכס06/11/2009
שלום דוקטור
העניין הוא כזה.. לאחרונה היו אצלי כל מיני מקרים שגרמו לי לחרדה .. וכולם קשורים למופקרות מסויימת שגורמת לי לחשוב על התנזרות או שינוי אמיתי בחיי..
הראשון לפני חודש וחצי.. עשיתי מין אורלי בגבר ולמחרת התחיל אצלי גירוד בגרון במיוחד כאשר אני מדבר ובמיוחד בטונים גבוהים דבר הגורם לי להשתעל .... סה"כ פרט להרגשת אי נעימות בבטן טיפה ואולי קצת כאב ראש אין תופעות אחרות..
המקרה השני והכי מדאיג זה שנקרע הקונדום במין אנאלי כאשר הייתי אקטיבי.. כבר סיפרו לי על הסיכון להידבק במגע מיני לא מוגן חד פעמי שקטן מזה שהייתי אקטיבי ולכן פרט לבדיקה אין לי צורך בעזרה בזה.. המקרה השלישי והפחות מדאיג זה שאכן הייתי עם נשא .. אך זה פחות מפחיד מכיוון שרק התנשקנו והוא ביצע עלי מין אורלי ולא יותר מזה .. ממה שאני יודע הסיכוי להדבקות במצב הזה הוא אפסי אם לא אפס ( וזאת כי לא היו לי חתכים בפה או בפין ולו לא ירד דם ).
מה שכרגע מדאיג אותי זה אותו גירוד מעצבן בגרון ואין לי מושג מה זה.. היתי אצל רופא א.א.ג שלא מצא כלום והיתי אצל רופא למחלות מין ( מרפאת הפרסים חיפה ).. והוא לא ראה כלום ואמר שזה יכול להיות אפילו פגיעה מכנית ... עשיתי משטח לחידקים רגיל בקופות חולים.. עשיתי משטח לפטרת.. עשיתי בדיקה לקלמידיה וגאנריה .. וכמובן כולן יצאו שליליות.. ולכן אין לי מושג מה זה... אולי תעזור לי בכיוון כלשהו.. האם יש סיכוי שמדובר באלרגיה שקרתה בעקבות האקט המיני האורלי שאני לא מבין איך זה נמשך עד עכשיו... עוד מה שמצאתי באינטרנט שאולי זה איזה גידול כתוצאה מוירוס שחדר.. אבל נראה לי שרופא א.א.ג היה צריך לראות זאת.. אודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה
ד``ר שרגא וקסלר07/11/2009הייתי ממליץ על בדיקת PCR לכל מחלות המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)