צריבה בעת מתן שתן ושפיכה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בעת מתן שתן ושפיכה מינית
    נ.א.
    11/11/2009

שלום רב
    זה שבוע שאני סובל מצריבה בעת מתן שתן ובעת שפיכה מינית. (משום כך אני מנסה להמעיט במגע מיני) (הצריבה היא סנטימטר מקצה הפין. בתוכו.)
    קראתי שדלקת בדרכי המין (האם זה אותו הדבר כמו דלקת השופכה\אורטריטיס?) יכולה להיות זיבתית וגם עם הפרשה או בלי הפרשה וגם עם מגוון רחב של גורמים אפשריים.
    בסיכום ביקור אצל רופא עור ומין (ביקור חטוף שנמשך בדיוק שתי דקות ממש לפני סגירת המרפאה)
    הרופא ציין כך:
    "בהעדר הפרשה אין עדות לאורטריטיס. מומלץ : בדיקת שתן כללית"
    האם אין כאן רשלנות רפואית מסוימת? הרי אורטריטיס לא מחייב הפרשה או אפילו תסמין חיצוני.
    בנוסף האם בדיקה למחלת מין לא מחייבת בדיקת שתן נרחבת יותר או בדיקת זרע בנוסף?
    תודה רבה על הזמן וההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברצוני להוסיף

נ.א.
    11/11/2009

שיש לי רק פרטנרית אחת ליחסי מין ללא הגנה והיא חברתי מזה כמעט שנה
    מעולם לפני כן לא קיימתי יחסי מין לא מוגנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בעת מתן שתן ושפיכה מינית

ד``ר שרגא וקסלר
    16/11/2009

מומלץ תרבית שתן ובדיקת PCR ל 14 מחלות מין כולל זיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

נ.א.
    17/11/2009

הרופאה שראתה בתוצאות בדיקת שתן כללית שיש לי לויקוציטים 75 וכדוריות דם אדומות 10 שלחה אותי ל "Urine culture p" אולם לא נמצא דבר. (כלומר היה כתוב בתוצאות הבדיקה באינטרנט "אין צמיחה")
    יש לציין שכאילו מגרד לי בתוך השופכה ובעיקר כואב לי שאני מסיים להשתין בקצה הפין.
    האם כעת נותר לי אם כן לחזור לרופא מין ולדרוש שם בדיקת pcr?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו