לאחר המון בחורות ומקרים מופרעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר המון בחורות ומקרים מופרעים
    DUDI
    01/12/2009

למזלי או לצערי היו לי המון בחורות מקרים מזדמנים בארץ בחו"ל תמיד הייתי מוגן ומוכן אם קונדום החלטתי שהגיע הזמן להיבדק כדי שאוחל להרגיע את קצת את חיי והלכתי להיבדק במרפאה בת"א וניבדקתי שם פעמיים פעם אחת לאחר כ 8.5 שבועות מהמגע האחרון בדיקת דם מהירה וקיבלתי מסמך גיבוי מבי"ח קפלן (שלילי תודה לאל) ועכשיו הלכתי להיבדק שוב כ3 חודשים לאחר הבדיקה ההיא אבל בדיקה ברוק שנקראת oraquick (גם יצאה שלילית) ומכיוון שאני רוצה להיכנס לקשר רציני אם מישהי (בתיקווה) והיא ניבדקה בבי"ח כבר אבל אני חייב לודא אם אכן הבדיקה ברוק היא אמינה ? ועצם זה שהיא נעשתה לאחר זמן גדול יותר מהמומלץ משפיע במשהו?

לי הרופא אמר שהבדיקה הזאת מאושרת FDA והיא אמינה מאוד כי בפה יש הרבה נוגדנים למי שכבר נשא וחוץ מזה שאין למה לחשוש אם ניבדקתי בדיקת דם כחודשיים ומעלה ממגע מיני חשוד האם הוא צודק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחכתי להוסיף

DUDI
    01/12/2009

לא היו לי מגעים לא מוגני מהזמן שעבר מהבדיקה בדם ועד לבדיקה ברוק בעצם אני לא זוכר שהיו מגעים בכלל איזה באסה :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר המון בחורות ומקרים מופרעים

ד``ר שרגא וקסלר
    01/12/2009

צודק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו