מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר המון בחורות ומקרים מופרעיםDUDI01/12/2009
למזלי או לצערי היו לי המון בחורות מקרים מזדמנים בארץ בחו"ל תמיד הייתי מוגן ומוכן אם קונדום החלטתי שהגיע הזמן להיבדק כדי שאוחל להרגיע את קצת את חיי והלכתי להיבדק במרפאה בת"א וניבדקתי שם פעמיים פעם אחת לאחר כ 8.5 שבועות מהמגע האחרון בדיקת דם מהירה וקיבלתי מסמך גיבוי מבי"ח קפלן (שלילי תודה לאל) ועכשיו הלכתי להיבדק שוב כ3 חודשים לאחר הבדיקה ההיא אבל בדיקה ברוק שנקראת oraquick (גם יצאה שלילית) ומכיוון שאני רוצה להיכנס לקשר רציני אם מישהי (בתיקווה) והיא ניבדקה בבי"ח כבר אבל אני חייב לודא אם אכן הבדיקה ברוק היא אמינה ? ועצם זה שהיא נעשתה לאחר זמן גדול יותר מהמומלץ משפיע במשהו?
לי הרופא אמר שהבדיקה הזאת מאושרת FDA והיא אמינה מאוד כי בפה יש הרבה נוגדנים למי שכבר נשא וחוץ מזה שאין למה לחשוש אם ניבדקתי בדיקת דם כחודשיים ומעלה ממגע מיני חשוד האם הוא צודק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי להוסיף
DUDI01/12/2009לא היו לי מגעים לא מוגני מהזמן שעבר מהבדיקה בדם ועד לבדיקה ברוק בעצם אני לא זוכר שהיו מגעים בכלל איזה באסה :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר המון בחורות ומקרים מופרעים
ד``ר שרגא וקסלר01/12/2009צודק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)