שאלה בעיקבות חרדה לגבי איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בעיקבות חרדה לגבי איידס
    DUDI
    05/12/2009

היום כששיחקתי כדורסל שיפשפתי את כף היד שלי ונוצר פצע קטן המשכתי לשחק כי זה היה ממש קטן ולא ירד הרבה זמן וכן להט המשחק כו'. כשחזרתי הבייתה עלתה לי מחשבה אולי למישהו שם במגרש גם היה פצע איפשהו וגם הדם שלו הגיע איכשהו לכדור למרות שלא ראיתי דם על הכדור אישתי אמרה לי שאולי יש מצב להידבק מזה אפילו משריטה אפשר אז מדם שנוגע בדם גם אפשר האם אני עכשיו צריך לחיות בפחד ???

אני שואל את השאלה הזאת כי רק לאחרונה עשיתי בדיקת איידס והתחלתי ממש להיות חרד מהעיניין הזה. אין הרבה דרכים מדעיות מקובלות להידבק אבל יש המון דרכים לא מקובלות שניתן לחשוב עליהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בעיקבות חרדה לגבי איידס

ד``ר שרגא וקסלר
    08/12/2009

האם אני עכשיו צריך לחיות בפחד ???
    ^^לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי המקרה המדובר

DUDI
    08/12/2009

האם יש סיכון בעיקבותיו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פיספסת אותי ד"ר

DUDI
    09/12/2009

בבקשה ממכה אני מבקש קצת חידוד של התשובה לגבי המקרה של הפציעה במשחק כדורסל האם יש איזשהו סיכוי להידבק במקרה כזה לא זכור לי שהיה דם על הכדור כך שלא בא דם אחר אם הפצע על היד שלי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פיספסת אותי ד"ר

ד``ר שרגא וקסלר
    16/12/2009

אין ברפואה תשובות שחור ולבן ואין תמיד ואין אף פעם ולכן אני שוב אומר - אין לך מקום לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו