מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בעיקבות חרדה לגבי איידסDUDI05/12/2009
היום כששיחקתי כדורסל שיפשפתי את כף היד שלי ונוצר פצע קטן המשכתי לשחק כי זה היה ממש קטן ולא ירד הרבה זמן וכן להט המשחק כו'. כשחזרתי הבייתה עלתה לי מחשבה אולי למישהו שם במגרש גם היה פצע איפשהו וגם הדם שלו הגיע איכשהו לכדור למרות שלא ראיתי דם על הכדור אישתי אמרה לי שאולי יש מצב להידבק מזה אפילו משריטה אפשר אז מדם שנוגע בדם גם אפשר האם אני עכשיו צריך לחיות בפחד ???
אני שואל את השאלה הזאת כי רק לאחרונה עשיתי בדיקת איידס והתחלתי ממש להיות חרד מהעיניין הזה. אין הרבה דרכים מדעיות מקובלות להידבק אבל יש המון דרכים לא מקובלות שניתן לחשוב עליהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בעיקבות חרדה לגבי איידס
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2009האם אני עכשיו צריך לחיות בפחד ???
^^לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי המקרה המדובר
DUDI08/12/2009האם יש סיכון בעיקבותיו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פיספסת אותי ד"ר
DUDI09/12/2009בבקשה ממכה אני מבקש קצת חידוד של התשובה לגבי המקרה של הפציעה במשחק כדורסל האם יש איזשהו סיכוי להידבק במקרה כזה לא זכור לי שהיה דם על הכדור כך שלא בא דם אחר אם הפצע על היד שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פיספסת אותי ד"ר
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009אין ברפואה תשובות שחור ולבן ואין תמיד ואין אף פעם ולכן אני שוב אומר - אין לך מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)