קונדילומה נצחית?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה נצחית?!
    daavid
    17/12/2009

שלום
    לפני כשנתיים וחצי בערך קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה
    כעבור חצי שנה החלה בת זוגתי הקבועה (מזה שנתיים ללא עבר מיני) להרגיש כאבים ונפיחות באיבר המין
    היא פנתה לשר"פ עור בהדסה ושם נאמר לה כי מדובר בקונדילומה, חברתי סבלה מאוד והמצב שלה החמיר והתפשט עד כדי ניתוח!
    אני כמובן פניתי לטיפול רפואי אך הפצעים(שנראים כגושי שומן קטנים, לעיתים עם מוגלה) נעלמים וחוזרים לי כבר למעלה משנה וחצי עשיתי צריבות חנקן רבות אך זהו כנראה טיפול לא מתאים הייתי אצל שלושה רופאי עור והאחרון המליץ על טיפול בקונדילוקס.
    הטיפול עזר תחילה אך שוב הבעיה חזרה אני לא מקיים יחסי מין ללא קונדום אך אני מתוסכל מאוד מהמצב הנוכחי

נ.ב הרופא המליץ על טיפול במחט חשמלית האם זה טיפול טוב? האם יש סיכון או כאבים עזים?

אני נואש אודה לך על תשובה בהקדם. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה נצחית?!

הוספת תגובה

• קונדילומה נצחית?!

ד``ר שרגא וקסלר
    18/12/2009

הדרך הנכונה והיעילה לסילוק המחלה היא - קולפוסקופיה לכל האברים, לייזר ו PCR בסיום. תוכל לקרוא בהרחבה בכתבות שלי. הקונדילומה אינה נצחית בגישה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו