מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענה לי בבקשה כבר פעם 2 שואלת!!!מיטל18/12/2009
שלום רב ברשותי 2 שאלות"
1. אני בת 26 ביצעתי בדיקת אורופלזמה שיצאה חיובית 1:640 וקיבלתי אנטיביטיקה אריטרו טבע 250 האם האנטיביטיקה הזו עוזרת לאורופלזמה כי קראתי על אנטיביטיקות אחרות??
2. אני אמורה לעבור היסטרורסקופיה בגלל שעברתי 2 הפלות רצופות ורציתי לדעת בהיסטרוסקופיה אפשר לראות האם יש דלקת ברחם או בצוואר הרחם ??
תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענה לי בבקשה כבר פעם 2 שואלת!!!
ד``ר שרגא וקסלר18/12/20091. אני בת 26 ביצעתי בדיקת אורופלזמה שיצאה חיובית 1:640 וקיבלתי אנטיביטיקה אריטרו טבע 250 האם האנטיביטיקה הזו עוזרת לאורופלזמה כי קראתי על אנטיביטיקות אחרות??
^^היא עשויה לעזור והכי פשוט תעשי בדיקת PCR לדעת אם כרגע בגופך יש אוריאופלסמה.
2. אני אמורה לעבור היסטרורסקופיה בגלל שעברתי 2 הפלות רצופות ורציתי לדעת בהיסטרוסקופיה אפשר לראות האם יש דלקת ברחם או בצוואר הרחם ??
^^כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מיטל18/12/2009היי אמרת לי לעשות בדיקת PCR מה זה בדיקת שתן? או דם? האם אתה יודע זו בדיקה שמבוצעת דרך קופ"ח אני בכללית אני פשוט צריך לבקש רק הפניה???(בנוגע לאורופלזמה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ד``ר שרגא וקסלר19/12/2009ה PCR נעשה לשתן ו/או להפרשה. איני יודע אם מבוצע בקופ"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)