"דקירה" בקצה הפין רק בעת חדירה מלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "דקירה" בקצה הפין רק בעת חדירה מלאה
    שלי
    23/12/2009

שלום,

כאשר אשתי ואני מקיימים יחסי מין, ברגע שאני מרגיש בקצה הפין את הרחם שלה, אני מרגיש הרגשת דקירה בקצה הפין (נגיעה קלה וזה כואב).

אין כלל הרגשה לא נוחה מסוג זה או אחר בזמן מתן שתן או שפיכה או אוננות או נגיעה בקצה הפין. זה מופיע אך ורק כאשר אני חודר.

לא יודע אם זה קשור - אנחנו משתמשים בהתקן תוך רחמי ועד להכנסתו לא היו לי בכלל כאבים. מאז בכל פעם יש כאבים. הלכנו לבצע אולטרסאונד והרופא אמר שההתקן נמצא במקום הנכון.

מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דקירה...

ד``ר שרגא וקסלר
    23/12/2009

אכן הסיבה לדקירה היט חוט ההתקן יש לגשת לרופא שיקצר את החוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היינו אצל רופא נשים

שלי
    23/12/2009

הרופא אומר שהחוט כלל לא בולט מצואר הרחם, אלא נהפוך הוא, הוא נבלע בפנים.

האם התחושה דיקרה/צריבה יכולה להיגרם עקב הפרשות באיזור הרחם שנוצרו עקב ההתקן?

אנחנו ממש חסרי אונים,

תודה,

שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היינו...

ד``ר שרגא וקסלר
    29/12/2009

ההסבר לא נראה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו