מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך לשאלתי לגבי הקונדילמהשירה30/09/2007
לפי תשובתך האם אני יכולה להבין מזה שבטוח כבר נדבקתי בזה?
והאם אסור לי יותר לקיים מגע מיני עם אותו בחור שאני כרגע יוצאת איתו מכוון שהואנשא של הנגיף?
אנא תשובתך דחוף?
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגע ועוד שאלה
שירה30/09/2007האם אפשר להחלים מהנגיף הזה או שהוא נשאר לנצח?
אני ממש לא ישנה בלילה בגלל זה. אני פתאום מרגישה מזוהמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תשובה
ד''ר סרג' גרדשטיין04/10/2007שלום שוב
במחקרים שנעשו מצאו שכ 70% מהאנשים הפעילים מינית באו במגע והיו נשאים של וירוס ה HPV בשלב זה או אחר של חייהם, על כן את יכולה להבין שמדובר בעניין די טריביאלי. העובדה שאת מרגישה מזוהמת הוא יותר עניין פסיכולוגי וצריך לטפל בעניין במישור הזה...
להמחשה, וירוס ה HPV הוא גם אחראי ליבלו הפשוטות שיש לאנשים רבים במקומות שונים בגוף כגון כפות ידיים וכו' ואף אחד לא מרגיש בגלל זה מזוהם וגם לא מתיחסים לזה כך אנשים אחרים.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד''ר סרג' גרדשטיין04/10/2007שלום שוב
הוירוס מאוד מדבק אך כמובן אין ודאות שנדבקת. קיימת גם אפשרות שנדבקת בעבר ואינך אפילו מודעת לכך מכיוון שרוב הנשאים של הוירוס לא מפתחים כלל סימנים.
איני חושב שנושא הקונדילומה צריך להוות שיקול אם להמשיך מערכת יחסים רצינית עם אדם זה או אחר... בנוגע לסטוצים...כמובן עדיף בלי קונדילומה.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שלא
ליאור02/12/2007לקיים מגע מיני עם אותו בחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)