מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשים עזרהתום30/12/2009
אני בד"כ מקיים יחסים עם נערות ליווי או הולך לבודי מסג' אני מקפיד על מין מוגן
אחרי מעידה חד פעמית לאחר מין אוראלי לא מוגן יצא לי הרפס סימפלקס באיבר המין
יצא לי בבדיקות דם רמה גבוהה ige-E total 141
אני חיב לציין שכבר הרבה זמן יש לי פטרת בלשון שנדבקתי מחברה שלי לאחר קיום מין אוראלי
רמת הlymph לפני שבועיים עמדה על 2.0 והיום היא 1.7(כנראה מההרפס או שאין לי מושג למה)
גם בבדיקת gpt יצא לי 45 (מחוץ לתחום) האם זה יכול להעיד על זיהום במחלת מין?
כמעט ולא יצא לי להיות חולה במחלת חום או שפעת מאז 5 שנים ולפני 5 שנים עשיתי בדיקת hiv ויצא negative
חברתי לא רוצה להיבדק
מה הסיכוי שנדבקתי באיידס אני מאוד חרד לעשות את הבדיקה לגילוי הנגיף כי רוב הסימנים מעידים על זה שאני נושא את הנגיף
האם בדיקת קומבו היא מדויקת או שעדיף לעשות בדיקת אליסה לאחר שלושה חודשים?
ואם אני יעשה את הבדיקה אחרי חודשיים היא גם מהימנה או שעדיף לחכות ולעשות לאחר שלושה חודשים?
אתה חיב לעזור לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשים...
ד``ר שרגא וקסלר30/12/2009האם זה יכול להעיד על זיהום במחלת מין?
^^לא
מה הסיכוי שנדבקתי באיידס אני מאוד חרד לעשות את הבדיקה לגילוי הנגיף כי רוב הסימנים מעידים על זה שאני נושא את הנגיף
^^סיכוי 1 ל 1000
האם בדיקת קומבו היא מדויקת או שעדיף לעשות בדיקת אליסה לאחר שלושה חודשים?
^^קומבו לא מדוייקת וניתן לעשות בדיקת דם או רוק חודשיים אחרי החשיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)