מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב שאלה על הרפס 2שירה03/01/2010
אם ידוע לי כי אני חולה בהרפס 2
כעת לא סובלת מנגע פעיל באבר המין
מה סיכוי ההדבקה לבן זוגי מלק אחד שנתתי לו באיבר המין שלו בלי קונדום ולא ירדתי לו חוץ מזה? אני די בהיסטריה כי לא ידעתי שזה עלול להיות מדבק בצורה כזו וגם לא ממש חשבתי על זה ... למרות שנימנעתי מכל מגע שלו באיבר המין שלי מתחת לבגדים... טרם סיפרתי לו שיש לי ועכשיו אני מתכננת לספר לו מחר בתקווה שהוא לא יחתוך ממני....)):
האם הרפס 2 יכול לעבור בנשיקות צרפתיות ?
אני חשבתי שלא אבל קראתי באינטרנט שזה עובר ברוק .... אבל יש בלבול די גדול בין סוגי ההרפס באינטרנט ומה שמיוחס לכל אחד מהם...
שוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב...
ד``ר שרגא וקסלר03/01/2010מה סיכוי ההדבקה לבן זוגי מלק אחד שנתתי לו באיבר המין שלו בלי קונדום ולא ירדתי לו חוץ מזה?
^^בין 1 ל 4 לבין 1 ל 20
האם הרפס 2 יכול לעבור בנשיקות צרפתיות ?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)