הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    תום
    04/01/2010

שלום רב שרגא
    התיעצתי איתך לפני שבוע בקשר להרפס שקיבלתי באיבר המין אחרי קיום יחסי מין בנוסף לעוד מוזרויות שהופיעו לי שם,לאחר שהלכתי בפעם השניה לרופא העור שלי קיבלתי תמונה מלאה אך נותרתי עם כמה סימני שאלה והוא לא השיב לי עליהן
    בכיפה של איבר המין נוצרו לי הרבה נקודות לבנות שמסודרות במעין "שבילים" הוא אמר לי שזה פסוריאזיס ונתן לי מירשם לבויפונזול
    אם השתמשתי בקונדום איך קיבלתי את זה?יכול להיות שזה נבע מלחץ נפשי במהלך קיום היחסים כי היתי מאוד לחוץ?
    רוב העטרה בעלת שלפוחיות לבנות גדולות ,מה זה? הרופא לא ענה לי הוא רק אמר שזה לא הרפס
    כמו כן אני חיב לציין שיש לי באשכים ובחיבור בינם לבין איבר המין בלוטות שומן ששרפו לי במהלך היחסים והם התחילו לצמוח בכיוון איבר המין ממה זה נגרם?
    נודע לי שבילדותי היה לי הרפס על איבר המין כתוצאה מאבעבועות רוח האם יכול להיות שזאת הסיבה?
    אשמח אם תעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• הרפס...

ד``ר שרגא וקסלר
    05/01/2010

אם השתמשתי בקונדום איך קיבלתי את זה?
    ^^הקונדום אינו מגן מפני הדבקה ממקומות לא מוגנים:
    יכול להיות שזה נבע מלחץ נפשי במהלך קיום היחסים כי היתי מאוד לחוץ?
    ^^כן
    רוב העטרה בעלת שלפוחיות לבנות גדולות ,מה זה?
    ^^יש לבדוק עם קולפוסקופ
    כמו כן אני חיב לציין שיש לי באשכים ובחיבור בינם לבין איבר המין בלוטות שומן ששרפו לי במהלך היחסים והם התחילו לצמוח בכיוון איבר המין ממה זה נגרם?
    ^^יש לבדוק עם קולפוסקופ
    נודע לי שבילדותי היה לי הרפס על איבר המין כתוצאה מאבעבועות רוח האם יכול להיות שזאת הסיבה?
    ^^לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו