מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמודאג במקצת03/10/2007
שלום רב,
לפני חודש ושבוע לערך קיימתי מגע מיני לא מוגן עם אשה. לאחר שלושה שבועות, התחיל לגרד לי באבר המין. הלכתי לרופא עור ומין שנתן לי משחה בשם "ציקלודרם" עבר הגירוד שהופיע ברובו לאורך האיבר, ומשחה בשם "בקטרובן" עבור שני פצעים מוגלתיים שהופיעו על כיפת האיבר.
בנוסף, במשך השבועות האחרונים, פשוט מגרד לי כל הגוף, בעיקר בירכיים ובזרועות. כמו כן, לפני כמה ימים נתקפתי בחום ושילשולים.
האם הסימפטמים שצייניתי, בהתייחס לזמן שחלף מקיום המגע הבלתי מוגן, מעידים על פי נסיונך על סיכוי לקשר כלשהו לHIV?
האם כדי לבצע מידית בדיקת קומבו?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום לאחר מגע מיני
ד''ר סרג' גרדשטיין04/10/2007שלום רב,
רוב הסיכויים שמדובר בצירוף מקרים אך אין לשלול את האפשרות של מחלת מין כגון HIV או סיפיליס (עגבת) , תקופת הדגירה יכולה להתאים. על כן אין מנוס מלשלול את האפשרות על ידי בדיקת COMBO כעתאר או ELISA בעוד חודש וחצי וכן בדיקה לסיפיליס. במקביל הייתי עושה סקירה כללית למחלות מין.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני05/10/2007עוד חודש וחצי להבדק? הבנתי שניתן אחרי 8 שבועות
לפי המשחות שרשמתי, במה בעצם נדבקתי (אם בכלל)?
רציתי לציין שתופעת החום לוותה בכאב גרון קל מאד וחלפה אחרי יום בעזרת פרוטק. זו בהחלט לא הייתה שפעת בינונית או קשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד הבדיקה
ד''ר סרג' גרדשטיין08/10/2007שלום רב,
כן אתה צודק , אני טעיתי בחשבו, ניתן להבדק אחרי 8 שבועות ממועד החשיפה.
אי אפשר להעלות אבחנה על פי המשחות שקיבלת...
בברכה.
ד"ר גרדטשיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על הזמן
ליאור02/12/2007שהיה בהצלחה בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)