מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריות,עזרה דחוף!חסוי07/01/2010
שלום אני בן 17,בעבר היו לי פטריות באזזור הרגליים ובשוקיים.
לפני כחצי שנה הופיעו לי פטריות על החזה,רק היום נבדקתי וקיבלתי משחה ושמפו לראש מכייוון שהרופא אמרה שהפטריות מגיעות מהראש בגלל הזיעה.
אני חושב שמצאתי פטריות באזור המפשעה לא על האיבר מין עצמו ולא באשכים[באשכים אני חושב שאין]אלה מסביב..כשהלכתי לרופא התביישתי לישאול כי ההיתי עם אמא שלי ואח שלי אז לא שאלתי.עכשיו קיבלתי משחה בשם Bifonazole cream או בעברית ביפונאזול קרם.
רציתי לדעת אם אוכל למרוח אותה באזור המפשעה גם.
אם אני ימחר אני חושה שזו תיהיה קצת בעיה בגלל שיערות הערווה,מומלץ לקצץ את השיערות או להוריד לגמרי?
התמונה הבאה מראה את המיקום של הפיטריות[הנקודות לא מראות בדיוק את המיקום המדוייק של כול פטריה]
מקווה שפירטתי כמו שצריך ומקווה לעזרה,תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון להודעה,יש כמה דברים שאני צריך
חסוי07/01/2010יש מספר דברים שאני רוצה לתקן ולכן אצלך את ההודעה כמוש אמורה להיות.
שלום אני בן 17,בעבר היו לי פטריות באזור הרגליים ובשוקיים.
לפני כחצי שנה הופיעו לי פטריות על החזה,רק היום נבדקתי וקיבלתי משחה לפטריות ושמפו לראש מכייוון שהרופא אמרה שהפטריות מגיעות מהראש בגלל הזיעה.
אני חושב שמצאתי פטריות באזור המפשעה לא על האיבר מין עצמו ולא באשכים[באשכים אני חושב שאין]אלה מסביב..כשהלכתי לרופא התביישתי לישאול כי ההיתי עם אמא שלי ואח שלי אז לא שאלתי.עכשיו קיבלתי משחה בשם Bifonazole cream או בעברית ביפונאזול קרם.
רציתי לדעת אם אוכל למרוח אותה באזור המפשעה גם.
אם אני אמרח אני חושב שזו תיהיה קצת בעיה בגלל שיערות הערווה,מומלץ לקצץ את השיערות או להוריד לגמרי?
התמונה הבאה מראה את המיקום של הפיטריות[הנקודות לא מראות בדיוק את המיקום המדוייק של כול פטריה]
מקווה שפירטתי כמו שצריך ומקווה לעזרה,תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריות...
ד``ר שרגא וקסלר07/01/2010רציתי לדעת אם אוכל למרוח אותה באזור המפשעה גם.
^^איני יכול לאשר טיפול מבלי להכיר את האדם ומבלי שתהיה אבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
חסוי07/01/2010שאלה נוספת,הפטריות יכולות לגרום לעקרות או סוג אחר של תופעה שיכולה לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ד``ר שרגא וקסלר08/01/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
חסוי07/01/2010שאלה נוספת,הפטריות יכולות לגרום לעקרות או סוג אחר של תופעה שיכולה לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)