מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל מכאבים צריך עזרהשמוליק05/10/2007
שלום יש לי בעיה לפני כחודש בערך קיימית יחסי מין עם בחורה שאני לא מכיר כל כך טוב אחרי כשבועיים התחיל לכאוב ולצרוב בתוך הפין גם השפתיים של הפין התנפחו וגם באמצע האיבר מין מבפנים מרגיש כמו פצע שכואבת מאווד עשיתי תרבית ועוד בדיקות שתן .התרבית יצאה תקינה בנוסף לזה בבדיקה מצאו שיש חלבונים בסיבות ה20 שאמור ליהיות 0 מימה שהבנתי שצריך ליהיות. הייתי אצל רופא מין בדק ומצא שאין הפרשות הוא שלח אותי לאורולוג .אם הזמן הזה בין הימים עד שהזמנתי תור לאורולוג התחילו לכאוב לי האשכים וכל האיבר מין כל הצינור שהגעתי אליו הוא נתן לי אנטיביוטיקה בשם ציפרופלוקסצין למשך שבוע ולא עזר בכלל. עכשיו אני שותה דוקסילין100 כדור 1 ליום יש פחות כאבים אבל עדיין יש כאבים וצריבה מה אני עושה ? אני קצת בלחץ כי ממש כואב מחכה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת של השופכה
ד''ר סרג' גרדשטיין08/10/2007שלום רב,
מדובר בזיבה או בכלמידה , העדר ההפרשות גורמות לי לחשוב יותר בכיוון של כלמידיה. בכל מיקרה במצבים כאלה יש חשיבות לתת טיפול אנטיביוטי לכיסוי רחב. סיפרופלוקסצין או דוקסילין הן בחירות סבירות אך יש יותר ויותר עמידויות לתכשירים הללו, אני מעדיף שילוב של אזיטרומיצין (זטו או אזניל) עם זינט.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
שמוליק10/10/2007איזו בדיקות צריך לעשות בכדי לגלות כלמידיה או זיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהוי כלמידיה או זיבה
ד''ר סרג' גרדשטיין13/10/2007שלום
לשם אבחון זיהום בכלמידיה או זיבה י ש לשלוח דגימה מההפרשה מהשופכה לבדיקת PCR או Antigen Detection . אם אין הפרשה אפשר גם לשלוח שתן לבדיקות הנ"ל.
כדאי להתחיל טיפול מוקדם וחשוב לציין שהטיפול האנטיביוטי אינו משבש את תוצאות הבדיקות הנ"ל אשר אינן מבוססות על תרבית של חיידקים חיים אלא על גילוי חומר גנטי או חלבוני שלהןם ללא קשר לחיותם.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה נובע הכאב?
ליאור02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)