מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת מחלות מיןדנה13/01/2010
חבר שלי היה אצל רופא המשפחה שלו ושאל האם יש צורך שיעשה בדיקה של מחלות מין לפני שנשכב. אני בתולה והוא שכב עם 4 נשים. ממה שהרופא שלו שאל וראה הוא אמר שאין צורך (הוא עשה בדיקת איידס יותר מ3 חודשים אחרי הפעם האחרונה שהוא קיים יחסים והיא יצאה שלילית). השאלה שלי האם הבדיקה של רופא המשפחה מספיקה כדי לשלול את קיומן של מחלות מין אחרות? או שכדאי לי להתעקש איתו על בדיקה מסודרת?
האם מומלץ חיסון גרדסיל בכל מקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת...
ד``ר שרגא וקסלר14/01/2010מומלץ לעשות בדיקות ולכל המחלות שניתן [18] מומלץ חיסון ולדעתי אחרי בדיקת PCR לוודא שלא נושאים את נגיפי ה HPV. חיסון במקרה של נוכחות נגיפים עלול לגרום להתפרצות ולהחמרת המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן אפשר להיבדק?
לילך17/01/2010אני מעוניינת שבן זוגי ואנוכי נבדק עבור כל מחלות המין שאפשר לזהות בטרם נוותר על שימוש בקונדום (אני לוקחת גלולות ולפני כחודש חוסנתי במנה ראשונה של גרדסיל).
אשמח אם תוכלו לפרט היכן אפשר להיבדק (ואילו מחלות מין זה כולל), האם כל קופת חולים מאפשרת בדיקות מקיפות (לא רק HIV) וכיצד יש לפנות לבדיקות אלו...דרך גיניקולוג או רופא משפחה?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן...
ד``ר שרגא וקסלר17/01/2010אני יודע שקופ"ח עושה רק חלק מהבדיקות. פרוט של כל הבדיקות האפשריות ושאנחנו עושים נמצא באתר שלי סה"כ 18 מחלות:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)