בדיקת מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מחלות מין
    דנה
    13/01/2010

חבר שלי היה אצל רופא המשפחה שלו ושאל האם יש צורך שיעשה בדיקה של מחלות מין לפני שנשכב. אני בתולה והוא שכב עם 4 נשים. ממה שהרופא שלו שאל וראה הוא אמר שאין צורך (הוא עשה בדיקת איידס יותר מ3 חודשים אחרי הפעם האחרונה שהוא קיים יחסים והיא יצאה שלילית). השאלה שלי האם הבדיקה של רופא המשפחה מספיקה כדי לשלול את קיומן של מחלות מין אחרות? או שכדאי לי להתעקש איתו על בדיקה מסודרת?
    האם מומלץ חיסון גרדסיל בכל מקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מחלות מין

הוספת תגובה

• בדיקת...

ד``ר שרגא וקסלר
    14/01/2010

מומלץ לעשות בדיקות ולכל המחלות שניתן [18] מומלץ חיסון ולדעתי אחרי בדיקת PCR לוודא שלא נושאים את נגיפי ה HPV. חיסון במקרה של נוכחות נגיפים עלול לגרום להתפרצות ולהחמרת המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן אפשר להיבדק?

לילך
    17/01/2010

אני מעוניינת שבן זוגי ואנוכי נבדק עבור כל מחלות המין שאפשר לזהות בטרם נוותר על שימוש בקונדום (אני לוקחת גלולות ולפני כחודש חוסנתי במנה ראשונה של גרדסיל).
    אשמח אם תוכלו לפרט היכן אפשר להיבדק (ואילו מחלות מין זה כולל), האם כל קופת חולים מאפשרת בדיקות מקיפות (לא רק HIV) וכיצד יש לפנות לבדיקות אלו...דרך גיניקולוג או רופא משפחה?

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן...

ד``ר שרגא וקסלר
    17/01/2010

אני יודע שקופ"ח עושה רק חלק מהבדיקות. פרוט של כל הבדיקות האפשריות ושאנחנו עושים נמצא באתר שלי סה"כ 18 מחלות:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו