שלום רב .....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב .....
    מעיין
    15/01/2010

יודעת אם השאלה מופנת עלייך או לפורם אחר אך אשמח אם תוכל לעזור לי במידה ותוכל או להפנות אותי לפורם המתאים

מזה כמעט שנה אני סובלת מגרד אנאלי מסביב לפי הטבעת ובאזור כל האזור האחורי ונרתיקי פנימי וחיצוני בתחילה קבעו כי ישנה פטריה בשתי האזורים אשר תופלו בעזרת תכשירים (רופא פרוטולוג קבע שאין שום דבר באזור פי הטבעת לא טחורים לא פיסורה כניראה פטריה טופלה עבר וחזר שוב הגרד אך אין פטריה באזור יש לציין שלא היו יחסים בחודש וחצי האחרונים כך שאין קשר) אך הגרד עדיין ישנו יש לציין שהופנתי לפרופסור למחלות זיהומיות לברור אם זו קנדידה בבדיקת משטח שנעשתה וקיבלתי תשובה מידית נקבע כי בנרתיק אין הפרשות PH חומצי אמין שלילי משטח נקי לחלוטין אין רואים שמרים (עפ"י זה ההבחנה אין פיטריה והאזור נקי עשיתי פאפ יצאה תקינה ועשיתי חיסונים כך שהכל ברוך השם תקין ) הרופא קבע כי ייתכן לא בטוח כניראה זו אלרגיה יש להימנע מחומרים מגרים לשים מישחת אזרקאין בנרתיק (דבר שייצר נפיחות גדול באזור אודם וגרד בלתי ניסבל שמתי קימאגס ועבר ) אני כבר חודש וחצי אם תחתוני כותנה שמפו איפואלרגני ואבקת כביסה תינוקלין היה שיפור אך חזר גרד בזמן ווסת ועדין ישנו גרד מציק בנרתיק ופי הטבעת
    שאלתי
    1. היא אני צריכה לעשות ביופסיה לפי החלטת הפרופסור האם ישנו דבר כזה לעשות ביופסיה כואב ויש ממה לחשוש ?
    2. בנוסף היא האם ייתכן שלאחר ממצאים אלו ולאחר שנה של תיזוזים מרופא לרופא הייתכן שזו אלרגיה באזורים אלו היות ובשאר הגוף אין אלרגיה .? יש לציין שלפני שבוע יצאו פצעים כמ ו עקיצות בכל אזור הישבן שהיו גם באזור המפשעות שגירדו מאווווד והייתה אי נוחות בהליכה אם גירדתי הן יתנפחו מעט אך הם ללא ראוש האם ישנוו קשר כיוון שרופא עור אומר שזו שפשפת/פצעי בגרות למרות שלא ניראה לי ?
    3. .מה משמעות התוצאות של המשטח האם ניתן להבין שאין זיהום ואין חשד לקנדידה ?

אשמח לעזרה או פניה לפורם המתאים/רופא מתאים להעזר ולקבל חוות דעת נוספת לאור התשובה של הפרופסור למחלות זיהומיות (האם רופא למחלות זיהומיות הוא גם רופא למחלות מין ?) כיוון שכבר אני די נואשת לקבל תשובה אשר תוכל לעזור לי ולתפקד כבר בצורה רגילה מצטערת על השאלות הרבות
    תודה מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב .....

הוספת תגובה

• תיקון שאלה

מעיין
    15/01/2010

האם ישנו דבר כזה לעשות ביופסיה לבדיקה אם ישנם חלקים אלרגים באזור הנרתיק האם יש ממה לחשוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום...

ד``ר שרגא וקסלר
    16/01/2010

1. היא אני צריכה לעשות ביופסיה לפי החלטת הפרופסור האם ישנו דבר כזה לעשות ביופסיה כואב ויש ממה לחשוש ?
    ^^אכן לעתים יש צורך בביופסיה, גם כאשר יש חשש לאלרגיה. אני נוהג לעשות זאת לאחר הרדמה מוחלטת באמצעות ספריי כך שלא מרגישים דבר.
    2. בנוסף היא האם ייתכן שלאחר ממצאים אלו ולאחר שנה של תיזוזים מרופא לרופא הייתכן שזו אלרגיה באזורים אלו
    ^^יש להמתין לתוצאות הביופסיה.
    3. .מה משמעות התוצאות של המשטח האם ניתן להבין שאין זיהום ואין חשד לקנדידה ?
    ^^לא ברור לי איזה משטח עשו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך המשטח שנעשה ...

מעיין
    17/01/2010

היה בכדי לבדוק אם ישנה פטריה בנרתיק בעזרת 3 מקלות צמר גפן גדולות לאחר שחזרתי לחדר הרופא אמר שאין פטרי בנרתיק לכן גם אין קנדידה האם ניתן לדעת אם יש םטריה או קנדידה לםי בדיקה כזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך...

ד``ר שרגא וקסלר
    17/01/2010

פטריה בודקים או במשטח ישיר או בתרבית או ב PCR. איני מבין ממה שכתבת איזו בדיקה נערכה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום...

ד``ר שרגא וקסלר
    17/01/2010

הצעדים הבאים המומלצים הם קולפוסקופיה ולאחריה להחליט אם לקחת דגימה או בדיקת PCR וכו. אוכל לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו