מחלת מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מין
    ירון
    07/10/2007

קיימתי יחסים מוגנים (קונדום)עם זונה לפני שבועיים , מספר שעות לאחר היחסים החלו הקאות שילשולים שארכו יומים בלבד .
    כבר 10 ימים שאני סובל מפעילות מעיים חזקה רעשים וחוסר נוחות בבטן ,בנוסף יוצא לי ריר בקיבה וקצת שורף לאחר מכן (לא ממושך) והתאבון ירד קצת האם נדבקתי במשהו או שזה פשוט חרדה מכיוון שלאחר היחסים יש לי מחשבות שנדבתי באיידס.?

במשך השבועיים האלו אני סובל מעיקצוצים (שריפה קלה בקצה הפין )במצב קבוע ולא במתן שתן
    אני לא מזהה פצעים על הפין לפחות ממה שאני יכול לראות בעין .
    האם זה מחלת מין מסויימת והאם ניתן להדבק במשהו מהתסמינים הנ"ל בקייום יחסים עם קונדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מין

הוספת תגובה

• סיכויי הדבקה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    08/10/2007

שלום רב,

הזמן שעבר מהמגע ועד להופעת התלונות שלך קצר מדי בכדי שיהיה זה קשור לזיהום. במיקרה של איידס למשל הדגירה היא של שבועיים - שלושה.
    קרוב לודאי שרוב התלונות באמת קשורות לחרדה. יחד עם זאת העיקצוץ או האי נוחות שהנך מרגיש כעת בשופכה או בקצה הפין יכולות לנבוע מזיהום חיידקי כגון זיבה או כלמידיה , למרות השימוש בקונדום.

כדאי לבדוק וכדאי לטפל.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו