פלאג'יל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלאג'יל
    לימור
    26/01/2010

שלום

יש לי סיפור ארוך של הפרשות מימיות ורבות וריח חזק אני קמה כל בוקר רטובה. כבר פעם שלישית שאני אצל רופא וכל פעם נותנים לי טיפול אחר . בפעם האחרונה נתנו לי ג'ל זידובל ולבן זוג נתנו פלאג'יל למשך 5 ימים פעמיים ביום . אחרי גמר הטיפול בזידובל חזר לי ההפרשות והריח החזק.( הייתי 4 שנים עם התקן שלא עשה בעיות אבל חשבתי שזה מיזה והוצאתי את ההתקן)

קבעתי תור לרופא אחר שאמר שיש לי ב 200% טריכומונס ואמר שהזידובל לא הספיק ואני והבן זוג צריכים לקחת ביחד פלאג'יל למשך 7 ימים פעמיים ביום שני כדורי.

ולי ביום הראשון 4 פעמים ביום 2 כדורים.

השאלות שלי הם

1. האים הכמות שהוא נתן לי ביום הראשון היא לא גבוהה כי אני יודעת שלוקחים את זה כמנה חד פעמית ולא עם המשך של שבוע ימים.

2. לפי מה שהבנתי זה בא ממגע עם כמה פרטנרים נוספים ואני שנתיים עם הבן זוג שלי ומקיימת רק איתו אז לפי מה שהבנתי ממנו (כאילו שהבן זוג משתולל ) האים זה נכון או שנידבקים מיזה בצורה אחרת?

3. מותר לקיים יחסי מין עם קונדום?

סליחה על האורך ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלאג'יל

הוספת תגובה

• פלאג'יל...

ד``ר שרגא וקסלר
    27/01/2010

1. האים הכמות שהוא נתן לי ביום הראשון היא לא גבוהה כי אני יודעת שלוקחים את זה כמנה חד פעמית ולא עם המשך של שבוע ימים.
    ^^תלוי מהי האבחנה ואני לא רואה שנעשתה לך בדיקה על מנת לדעת מהי האבחנה המדויקת של ההפרשה שלך. ניתן לדייק באבחנה זאת ואז לטפל בהתאם.

2. לפי מה שהבנתי זה בא ממגע עם כמה פרטנרים נוספים ואני שנתיים עם הבן זוג שלי ומקיימת רק איתו אז לפי מה שהבנתי ממנו (כאילו שהבן זוג משתולל ) האים זה נכון או שנידבקים מיזה בצורה אחרת?
    ^^יש מקום גם לבדוק את בן הזוג

3. מותר לקיים יחסי מין עם קונדום?
    ^^בהדר אבחנה מדויקת איני יודע מה להשיב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו