מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהגלעד27/01/2010
לפני כשלוש שבועות קיימתי יחסי מין עם מישי עם קונדום ובשלב מסויים הוא נקרע.כול היחסים היו פחות מדקה וחלק מהדקה הייתי עם קונדום כמובן שלא גמרתי בפנים וגם היא לא גמרה. אני אישית מאמין שהסבירות שיש לה איידס או מחלה אחרת הוא גבוה. ביצעתי בדיקת קומבו כ15 יום לאחר המגע והבדיקה יצאה שלילית. חשבתי שאפשר להירגע כי למרות שאמרו שהבדיקה איננה אמינה לחלוטין, עדיין לא היה מקרה שבדיקת קומבו יצאה שלילית ובדיקת אלייזה יצאה חיובית(ככה הרופא שבדק אותי אמר).
בימים האחרונים אני לא מרגיש שום סימפטום של איידס חוץ מתחושה מוזרה שאני בולע. הסיבה שאני נלחץ היא שאני לא זוכר בשנים האחרונות שהייתה לי תופעה שכזו של תחושה מוזרה בבליעה. לא כואב לי שאני בולע אלא רק מרגיש מוזר כאילו יש שם משו. הבנתי שאחד התופעות של מחלת האיידס היא נפיחות בבלוטות הלימפה. השאלה שלי האם יש לי סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר27/01/2010לא.
תוכל להרגע לגמרי חודשיים מהמגע באמצעות בדיקה אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)