שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    גלעד
    27/01/2010

לפני כשלוש שבועות קיימתי יחסי מין עם מישי עם קונדום ובשלב מסויים הוא נקרע.כול היחסים היו פחות מדקה וחלק מהדקה הייתי עם קונדום כמובן שלא גמרתי בפנים וגם היא לא גמרה. אני אישית מאמין שהסבירות שיש לה איידס או מחלה אחרת הוא גבוה. ביצעתי בדיקת קומבו כ15 יום לאחר המגע והבדיקה יצאה שלילית. חשבתי שאפשר להירגע כי למרות שאמרו שהבדיקה איננה אמינה לחלוטין, עדיין לא היה מקרה שבדיקת קומבו יצאה שלילית ובדיקת אלייזה יצאה חיובית(ככה הרופא שבדק אותי אמר).
    בימים האחרונים אני לא מרגיש שום סימפטום של איידס חוץ מתחושה מוזרה שאני בולע. הסיבה שאני נלחץ היא שאני לא זוכר בשנים האחרונות שהייתה לי תופעה שכזו של תחושה מוזרה בבליעה. לא כואב לי שאני בולע אלא רק מרגיש מוזר כאילו יש שם משו. הבנתי שאחד התופעות של מחלת האיידס היא נפיחות בבלוטות הלימפה. השאלה שלי האם יש לי סיבה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה...

ד``ר שרגא וקסלר
    27/01/2010

לא.
    תוכל להרגע לגמרי חודשיים מהמגע באמצעות בדיקה אמינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו