הרפס גניטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס גניטלי
    אנונימית
    03/02/2010

שלום,
    לפני מס' ימים אובחן כי יש לי הרפס גניטלי.
    אני כמעט בת 27, עם יל"ד ברקע, מזה כשנה וחצי עם פרטנר קבוע אשר סובל מהרפס השפתיים אחת לכמה חודשים. לפני פרטנר קבוע זה הייתי עם מספר גברים.אני הראשונה של בן זוגי.
    אציין כי אנו מקיימים מין אוראלי אך לא כשההרפס מתפרץ אצלו אלא רק לאחר שנעלם. פעם אחרונה שבה היה לו הרפס הייתה לפני מספר חודשים.פעם אחרונה בה קיימנו יחסי מין הייתה לפני שבוע. לאחר כיומיים הרגשתי גולה באזור השפתיים הפנימיות ומאז המצב הלך והחמיר, לאחר ביקור אצל רופא נשים ןמתן אבחנה סופית התחלתי טיפול בזובירקס.
    זוהי הפעם הראשונה שהתפרץ אצלי הרפס גניטלי. בנוסף,אף פעם לא סבלתי מהרפס בפנים.
    בן זוגי מאוד מודאג מהמקור להתפרצות המחלה. האם יכול להיות שנדבקתי בעבר מאחד הגברים שהייתי עימם (לא ידוע לי אם סבלו מהרפס) או יכול להיות שנדבקתי מבן זוגי הנוכחי? מהי הסבירות? האם ניתן לדעת? האם יש בדיקות לגילוי הירוס אצל בן זוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס גניטלי

הוספת תגובה

• הרפס...

ד``ר שרגא וקסלר
    04/02/2010

אין לדעת ממי נדבקת. יש בדיקות על מנת לדעת אם חולים או נשאים של הרפס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו