מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהגלעד08/02/2010
לפני כחודש קיימתי יחסי מין שערכו כדקה(אולי פחות) עם בחורה שהסבירות שיש לה איידס היא גבוהה.בזמן הדקה הייתי עם קונדום אך בשלב מסויים הוא נקרע ושראיתי שהוא נקרע ישר הוצאתי.
הלכתי להיבדק בבדיקת הקומבו לאחר שבועיים ושוב לאחר שלוש ושניהם יצאו שליליות. בנוסף(למרות שאני יודע שזה באמת היה חסר טעם) ביצעתי אתמול (חודש וקצת אחרי)בדיקת רוק של אורקוויק שגם יצאה שלילית אבל אני מבין כי אין מנוס מלחכות עוד תום חודשיים לאחר המקרה.
לאחר שבועיים מהמקרה התחילה להיות לי תחושה מוזרה בגרון שאני בולע,לא כאב ולא נפיחות אך אני מרגיש כאילו יש שם איזה גוש או משו בנקודה מסוימת שבצד שמאל של הגרון למטה שמונע ממני(סליחה על הביטוי) להוציא גרעפצים וזה גורם לי להרגיש שהקנה השמאלי בגרון שלי חסום. וכול פעם שאני מוציא גרעפצ הגרעפצ יוצא בצורה משונה בגלל אותו גוש או מה שזה לא יהיה שתקוע שם. בדקתי וראיתי שאחת התסמינים המוקדמים לאיידס הוא קושי בבליעה ונפיחות בבלוטות הלימפה. הלכתי לרופא אף אוזן גרון. הוא בדק את הבלוטות וטען שהם תקינות לחלוטין. הוא הסתכל בגרון וראה שיש אדמומיות אך אין מוגלה או חום או כול תסמין של שפעת אז הוא טען שזו אפילו לא דלקת.כול מקרה שהוא שלח אותי לבדיקת משטח גרון שבה נבדקתי לstrep a ונמצא שלילי ולא היה כלום. למרות הכול ההרגשה המוזרה בבליעה לא עוזבת אותי וכבר יש לי אותה שבועיים. יש לי שתי שאלות:
1)האם בכך שבדיקת משטח הגרון נמצאה תקינה זה אומר שאותה תחושה שיש לי בגרון לא קשורה לאיידס?
2)האם ידוע על מקרה בארץ לפחות, בו בדיקת קומבו יצאה שלילית ובדיקה אלייזה לאחר מכן הייתה חיובית? כי לפי כול דוקטור ששאלתי עד כה הוא לא נתקל במקרה כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר09/02/20101)האם בכך שבדיקת משטח הגרון נמצאה תקינה זה אומר שאותה תחושה שיש לי בגרון לא קשורה לאיידס?
^^אין קשר אך לדעתי חששותיך לשוא.
2)האם ידוע על מקרה בארץ לפחות, בו בדיקת קומבו יצאה שלילית ובדיקה אלייזה לאחר מכן הייתה חיובית? כי לפי כול דוקטור ששאלתי עד כה הוא לא נתקל במקרה כזה.
^^כן אבל זה נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)