מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי כלמידיהבן12/02/2010
שלום,
איבחנו אצלי לפני מספר ימים את מחלת הכלמידיה וכעת אני מטופל באנטיביוטיקה מסוג דוקסילין.
בנוסף סבלתי בתקופה לאחרונה מדלקות בעיניים וככל הנראה זה נבע מהוירוס.
יש לי מספר שאלות בנושא, האם אני צריך טיפול עם טיפות עיניים בנוסף לטיפול באנטיביוטיקה שניתן לי ואם לא אשתמש בטיפות עיניים האם זה יכול למנוע את חיסול הוירוס בגוף?
כמו כן קראתי בעלון של התרופה לגבי שימוש בה בנוסף לתוספי מזון המכילים מינרלים שונים ולא הצלחתי להבין האם יש בעיה להשתמש בתרופה ביחד עם התוספים או שעלי להפסיק את השימוש בהם עד סיום הטיפול.. ? לא בטוח שזה באמת הפורום הנכון לשאול לגבי השאלה האחרונה..
תודה,
בן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר13/02/2010איבחנו אצלי לפני מספר ימים את מחלת הכלמידיה
^^איך אבחנו?
האם אני צריך טיפול עם טיפות עיניים בנוסף לטיפול באנטיביוטיקה שניתן לי
^^יש צורך לאבחן גם בעינים וזה אפשרי.
מזון המכילים מינרלים שונים ולא הצלחתי להבין האם יש בעיה להשתמש בתרופה ביחד עם התוספים או שעלי להפסיק את השימוש בהם עד סיום הטיפול.. ?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)